Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Aktiv tjej söker Vänner i Kristiansand

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Aktiv tjej söker Vänner i Kristiansand

sep 18 2014 - 18:28
Är en nyinflyttad svenska på 24 år som precis flyttat till min kille i Kristiansand och söker nya vänner att hänga med. Svårt att skaffa vänner i en stad som man inte jobbar i så gör ett försök här :-)
Avatar

Re: Aktiv tjej söker Vänner i Kristiansand

jan 26 2015 - 19:52
Heisann:)
Er 30,bor rett utenfor kr sand og vil gjerne bli kjent med nye mennesker som jeg kan finne på ting med:) har en hund så er mye ute på tur og hadde jo vært koselig med selskap:)
Avatar

Hei!

feb 7 2015 - 23:55
E en 23 år gammel jente som fløtta ned til Kristiansand i aug. for å gå på skole, men har ennå ikke fått mg noen venner (sjenert), så send mg gjerne ei mld. her inne. Går ikke så veldig mye ut, men er glad i å trene og sosialisering generelt : )
Avatar

Re: Aktiv tjej söker Vänner i Kristiansand

feb 13 2015 - 16:28
Hei. Jeg er en man på 38 år og flyttet til Norge i 2008. Har dessverre aldri truffet mennesker som kunne tenke seg å bli kjent med meg. Er en del eldre en deg, men hvis det gjør ingenting for deg så er det bare skrive pm
Avatar

Re: Aktiv tjej söker Vänner i Kristiansand

feb 27 2015 - 10:25
Hallo

29 år, ung mann. Som regel oppegående. Liker å ta bilder, spille spill, gå turer, lære nye ting, gjøre nye ting og slikt. Ønsker å bli kjent med nye mennesker, uavhengig av alder. Gutt eller jente spiller lite rolle.
Til forsiden