Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Aktiv og spennende jente, men savner gode venninner (Oslo)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Aktiv og spennende jente, men savner gode venninner (Oslo)

feb 19 2013 - 15:54
Hei,

jeg er 24 år, gift, og nylig flyttet tilbake til Oslo etter å ha studert 5 år i utlandet. Har alltid vært en selvstending og aktiv jente, men litt sær i interesser og ikke typisk "jentete". Var aldri med i gjengen kun for å være kul.

Etter å ha studert og bodd i utlandet har jeg nå flyttet tilbake til Norge og bor og jobber i Oslo. Jeg merker at jeg er til tider ensom og savner å ha en eller flere gode venninner rundt meg. Til å prate med, dele stort og smått og ha det gøy sammen med.

Jeg trener på Domus Atletika, går gjerne på ski, løpeturer, fjellturer, klatring, svømming, fridykking, riding, seiling, kajakpadling. Eller ser på film (siste kinotur var Django Unchained), serier (Mad men) eller leser en bok (A song of ice and fire).

Skriv gjerne hvis du har det på lignende måte eller det høres interessant ut, så kan vi møtes til en prat og en kaffekopp.
Avatar

Nya vänner

feb 27 2013 - 22:49
hej, jag är nyinflyttad i oslo, så hittar gärna på nått nån dag, lägger till dig, så hör gärna av dig om du är intresserad :)
Avatar

Hei!

feb 28 2013 - 00:54
Jeg søker en treningsvenninne! Er 23 år:-)
Trener på evo, men glad i å gå på ski og tester gjerne ut noe nytt :-)
Til forsiden