Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Aktiv gutt i slutten av 20 åra ønsker seg venner i Osloområdet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Aktiv gutt i slutten av 20 åra ønsker seg venner i Osloområdet

des 25 2021 - 20:13
Hei, Jeg er en gutt i slutten av 20 åra fra Oslo som kjenner på ensomheten i en stor by. De aller fleste vennene mine har flyttet ut av landet eller langt vekk og på mange måter sitter jeg igjen alene. Jeg håper kanskje på å komme i kontakt med nye folk her inne, gutt som jente i 20-30 åra som deler noen av de samme interessene som meg, men dette er absolutt ikke et krav.

Jeg jobber som fjellguide og er derfor naturligvis glad i alt som innebærer ski, klatring, natur som skog og fjell, fjellturer. og trening. Jeg setter også pris på det Oslo har å by på i form av pub, kulturliv, kino, konserter og gåturer. Jeg ønsker meg en eller fler å være sammen med når det kunne passet oss begge og finne på mye artig sammen. kanskje er det deg? :)

som person er jeg ganske energisk og opptatt av å behandle alle rundt meg med vennlighet og respekt. jeg har et brennende ønske om å leve livet og nyte det sammen med andre mennesker fremfor å føle seg ensom, selvom det også er lov av og til. jeg kan også nevne at jeg setter stor pris på gode samtaler om ting i livet like godt som overfladisk prat om vær og vind.

håper jeg kan komme i kontakt med noen som kjenner seg litt igjen:)
Avatar

Jente 21

jan 4 2022 - 17:35
Hei! Jeg vil gjerne bli kjent med deg :)
Avatar

Tachysensia

jan 5 2022 - 01:09
Hei! Jeg ønsker å utvide mitt sosiale nettverk i håp om å få flere gode venner/venninner, å bli kjent og å treffe. ta kontakt.
Til forsiden