Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ANGST / FRUSTRASJON

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ANGST / FRUSTRASJON

mai 15 2021 - 19:00
Har alltid blitt avist når jeg har prøvd å få en eller annen relasjon med en dame. Jeg vet ikke hvorfor dette har skjedd. Det føles invalidiserende å ikke få denne gleden i livet.
De 5 siste årene har signalene og mulighetene vært mange ganger, men psyken svikter på grunn av svarene jeg har fått. Får veldig mye angst i 100 % signal sammenhenger og spolerer muligheten hver gang. Det er sikkert bare noen få justeringer som kan klare å forandre min kommunikasjon og fremstilling med damer, men jeg vet ikke hva. Damene tenker nok at jeg er naiv som ikke forstår og reagerer på signaler.
Avatar

Re: ANGST / FRUSTRASJON

mai 15 2021 - 19:43
Det kan jo hende at det er damene selv som ikke er klar over hva de egentlig signaliserer. Eller at de rett og slett ikke passet for deg i utgangspunktet. I så fall er det jo bare bare bra at det ikke førte til noe, for hvem vil vel være i et forhold med noen de ikke passer sammen med? (Faktisk ganske mange, men det blir en annen diskusjon...)
Til forsiden