Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ærlig talt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ærlig talt

jan 5 2018 - 14:39
Hvorfor er det så vanskelig å få kontakt med folk her inne?

Noen svarer ikke, og noen skriver litt også slutter de. Og værst av alt de klager senere om at de ikke får kontakt med folk her inne.

Irriterende ass
Avatar

Hei!

jan 5 2018 - 15:22
Føler litt med deg der, Mangen som forsvinner eller man ikke klarer og holde kontakten med
Avatar

Re: Ærlig talt

jan 5 2018 - 16:57
Har merka det jeg å
Avatar

God kveld.

jan 5 2018 - 20:48
Det virka som ein lokka og ensidig utsagn.
Mangen her inne har av forskjellige ting som er problematisk og dei ville gjerne verdt for uten. Om du vil folk her inne på forumet og generelt i samfunnet så er det bare å stille opp for dei som følar dei har det litt tungt.

Kor tid var sist du følte deg fattig av og gi noko til eit annet individ. Kun så lite som eit nikk eller eit smil.

Eg trur ( ikkje alle ) men mange på eit slikt forum som dette slitar å stola ein tilfeldig person dei aldri har møtt etc. Plutselig skal dei opna seg opp å frigjøre det som tyngst dei. Prøv å ta på deg nokon andre sko (!) Vær genuint interessert i å lytta . Det kan også godt henda personer som har det tungt veit akkurat kva dei er nødt å gjera men ana ikkje kor starten er. Eg kan gjerne prøva å slå av ein prat med dykk om ynskjeleg sjølv om er svært mange timar på jobb og det kan Nokon gomger ta litt tid før eg har anledning å få sendt ut svar

G24
Avatar

Mine tanker..

jan 13 2018 - 18:30
Jeg tror vi må være mer raus og tålmodig når det kommer til kontakt her inne på forumet. Noen folk er ute etter å skrive daglig og nærmest krever å få svar innen kort tidsramme, så har man andre som kan være borte fra forumet alt fra noen dager til måneders tid. Jeg skjønner at det kan være kjipt om man generelt ikke før noen særlig svar og lite engasjement fra motparten, men om vedkommende bruker feks 1 uke på å logge seg på, så burde heller ikke det være noen krise. Så klart finnes det enkelte mennesker som kanskje føler seg litt mer sårbar enn andre og som føler at de har sterkt behov for kontakt og hyppig kontakt, men da får man heller komme til enighet om at det er dette man søker. Man kan ikke kreve noe som helst av mennesker, spesielt ikke fremmede på nettet.

Personlig har jeg skrevet med mange forskjellige mennesker her på forumet, noen har skrevet kort og kjedelig, noen har skrevet som om det kunne vært en monolog, noen har skrevet på en interessant måte, men så har vedkommende plutselig forsvunnet igjen. Det er kanskje vanskelig å høre det, men det er ytterst få mennesker man har en oppriktig og god dialog med, som er minst like interessert i en som man er i dem. Av de sikkert godt over 50 menneskene jeg har vært i kontakt med på det forumet her, har jeg hatt oppriktig og god kontakt med kanskje 2 eller 3 av dem og sånn er livet.

Man må rett og slett smøre seg med mer tålmodighet. Alt skal gå så fort og folk virker som de går lei om de ikke får det på sin måte og det er egentlig ganske trist.

På en annen måte forstår jeg at det kan være vanskelig å oppleve at man ikke finner den kontakten man søker, men noen ganger tar det kanskje litt lenger tid enn man håper på. Prøv å heng i og gi det flere sjanser.
Avatar

Re: Ærlig talt

jan 18 2018 - 21:55
Jeg er enig med deg February... Kjenner på det selv, jeg er ensom og skulle gjerne likt å komme i kontakt med/få en venninne men jeg er så redd for å forplikte meg ved å ta kontakt med noen. Jeg vet aldri hvordan dagsformen er. I slitsomme perioder har jeg ikke energi til å engasjere meg i, snakke eller skrive til noen :-(
Angsten gjør meg dessverre veldig selvsentrert.
Avatar

Re: Ærlig talt

jan 22 2018 - 21:44
hei suzzi122, har sendt deg melding:)
Avatar

Re: Ærlig talt

jan 27 2018 - 23:13
Jeppss
Til forsiden