Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Åpen for å bli kjent med alle :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Åpen for å bli kjent med alle :)

nov 15 2022 - 17:04
Hei, hei ????

Gutt her (eller mann da) på 24 år fra Bodø. Som tittelen sier så er jeg åpen for å bli kjent med hvem som helst, uavhengig kjønn eller alder.

For øyeblikket så studerer jeg på universitet, men vil være ferdigutdannet (forhåpentligvis ????) til neste år.
På fritiden gjør jeg ikke så veldig mye utav meg annet enn å studere, se på serier/filmer, gå turer, chatte, fotball, sosiale medier, osv. Så jeg er veldig åpen for å finne på nye ting også dersom det skulle bli aktuelt å møtes!

Har satt som mål å prøve å trene mer, men så var det jo dette med motivasjon da. Har så og si alt av utstyr klart, men det er bare jeg som er veldig flink til å utsette ting..

Har sikkert mer jeg kan fortelle om meg selv, men hadde vært hyggelig å kunne bli kjent kjent med andre og høre deres historie også. Jeg bruker Snapchat/Instagram en del, men gjerne skriv til meg her først så vi kan bli bedre kjent ????
Til forsiden