Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ålesund omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ålesund omegn

aug 12 2018 - 20:38
Hei

er en mann på rundt 35 år som vil utvide sin sosiale omgangskrets med personer som kanskje har samme lidelse som meg.
Jeg sliter med helseangst/panikkangst og har levd med det i 6 år. Fungerer i hverdagen men hver dag er en lang kamp mot symptomer og kroppslige reaksjoner. Kanskje det bor noen i samme by som sliter med mye av det samme? Om du er mann eller dame ung eller gammel spiller ingen rolle. Jeg har samboer og mye av a4 livet og trives med det.
Er delvis aktiv, og er utrolig glad i å gå en tur eller gå en tur på fjellet.
Dette er et vanskelig steg å ta da Ålesund er en liten by så forventer at du er både ærlig, trivelig, omgjengelig og ikke minst at man ikke går på gata å prater om alt. :)
Jeg garanterer at jeg er en trivelig fyr :)
Avatar

Heisann

aug 12 2018 - 22:01
Fra samme by her :-) men opprinnelig fra en bygd uttenfor byen. Jeg er 40 år. Bor alene. Men har en datter.
Jeg har slitt med angst i 4 år. Trodde selv også at jeg hadde fått noenlunde kontroll på angsten min. Men jeg fikk ett panikkangstanfall på byen i oslo for 3 uker siden. Var veldig ubehagelig. Har ikke hatt skikkelig panikkangstanfall mer enn 3 ganger. Ser du også skriver om kroppslige reaksjoner. Jeg fikk kraftige muskelrykninger i kroppen for 4 år siden. Så jeg ble sykmeldt og har vært utenforarbeidslivet i 3 år. Har begynt i 50 % stilling nå. Rykningene i kroppen er mye mindre nå. Bare litt rykninger når jeg får litt automastiske tanker. Eller viss jeg ikke får sove om kvelden og skal tidlig opp på arbeid. Blir stresset av tanken på for lite søvn. Tenk om hvis tanker. Eller tanker om dagen som har vært.

Jeg også trives godt å gå i fjellet. Korte eller lengre turer. Helst litt lengre turer :-)

Avatar

hei

okt 9 2018 - 12:06
jeg har slitt med veldig mye av det samme sjøl, nå er jeg i utredning for bipolar ledelse og trenger venner. bor mellom molde og ålesund. er glad i turer, trening og fotball både se og spille. har barn og kone men mangler venner. ta kontakt
Til forsiden