Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

53 år nå. Mann søker venninner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

53 år nå. Mann søker venninner

jan 3 2020 - 03:48
Forsøker enda en gang. Man på 53 ønsker seg en venninne. Jeg. ser i utgangspunktet ikke etter kjæreste her. Men hadde det også klaffet, så flott. Har en fysiske plager. Rett å slett utfordringer som gjør at jeg står foran en tung periode med opptrening.
Elsker fjellturer. Syns den gode samtalen med venner er fantastisk. Når man først har fot kontakt, Man stoler på hverandre , da er det utrolig godt ha noen man kan snakke ut med. Jenter er jevnt over mer , åpen og ærlige. De må absulutt bare være tøff, Men klarer føre en samtale åpen, uten filter. Når jeg skriver dette : Ønsket er en sjelevenn. Ei jeg kan få gi til. Ei som som føler hun får noe tilbake, målet er vel at begge to de får noe tilbake av prate. At de klarer utfordre hverandre. Sparre. Utvikle seg sammen. Og ikke minst dele noen interesser. Bøker. Natur. Turer, gjerne med telt. Campingtur? Jakt / fiske.
Skriv noen ord da;-) Til de som ikke føler seg truffet. Ha en aldeles nydelig dag :-)
Avatar

Hei

jan 4 2020 - 14:12
Så koselig, fint innlegg!

Ønsker å bli kjent med deg for vennskap, samtaler osv.
Ser ut som vi har felles interesser :)
Til forsiden