Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

34 år, ensom og oppegående jente

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

34 år, ensom og oppegående jente

juli 19 2019 - 21:07
Akkurat nå er jeg nysingel blitt, og strever litt med det, men oppdager at det ikke er en eneste venninne å ringe til på kontaktlisten min, eller skrive til på Facebook. Jeg har tatt et oppgjør meg mye ting fra tidligere og kvittet meg med dårlige venninner som bare tok og tok og krevde, og sitter igjen med...vel...en enorm ensomhet.

Jeg er 34 år gammel, har brukt tid på å finne ut hva jeg skal bli, men er smart og ekstremt lojal. Jeg har en bachelor i ledelse, jobber som en slags leder, er tålmodig, passelig samfunnsengasjert, livlig, glad i et spontant glass vin eller tre en tirsdags ettermiddag, og trener i perioder. Akkurat nå er jeg derimot i enormt dårlig form, men lar meg lett lokke ut en ettermiddag for å gå rundt et vann eller liknende.

Jeg liker å invitere på middag og skravle over en flaske vin eller to, og kunne være helt avslappet, eller vise også de sårbare sidene. Jeg er lei av at ting er overfladisk i vennskap, eller skjevt.

Vel..., kanskje ikke beste dagen å skrive en "kontaktannonse" for nye venninner på, men jeg blir sprø her jeg sitter så forsøker meg på første skritt.
Avatar

Hei

juli 19 2019 - 21:13
Hei. Jeg kjender meg veldig gått igjen i det du skriver . Er i samme båt her.

Vis du vil snakke om alt og ingen ting så bare ta kontakt
Mvh Aleksander
Avatar

Re: 34 år, ensom og oppegående jente

juli 20 2019 - 11:02
Jeg tar det som du søket nye venninner og ikke kompiser. Men ønsker å presentere meg for det. Du får sende venneforespørsel og melding om du vil ha kontakt. MERK: at meldinger ikke kommer igjennom før du har lagt til folk på ventelisten. (Utrolig tungvint system).. Men uansett:

Jeg heter Jonathan er 39 år men får høre at jeg ser mye yngre ut (om det skulle være et poeng). Jeg jobber i kommunen i boopfølging for rusmisbrukere og personer med psykiske problemer. Jeg jobber kort fortakt i bolig der de bor. Jeg er annsatt som Erfaringskonsulent. Det vil si jeg har tidligere egenerfaring som nå ansees som kompetanse. Fordi jeg har et avklart forhold til mine tidligere problemer..

Jeg er en trivelig og tolmodig fyr. Jeg er relativt aktiv. Trener i perioder. Spiser sundt. Er veggis. Bør i Oslo sentrum. Glad i å svømme. Går gjerne å svømmer på Frognerbadet eller Tøyenbadet. Glad i å telte/hengekøye. Har mye ekstra turutstyr til å kunne ta med folk som ikke har selv. Jobber som frivillig i Røde Kors Oslo. Der jobber jeg mot ungdom i sentrum.

Om du lurer på noe er det bare å spørre.

:) håper å høre fra deg eller evt andre som leser dette :)
Avatar

:)

juli 22 2019 - 01:37
Har sendt deg en venneforespørsel :) Kjenner meg igjen i mye av det du skriver :)
Jente 27 år
Avatar

I samme båt :/

juli 22 2019 - 19:24
Heisann :)

Det er trist å lese at din trygge havn er borte, og det er tungt å gå gjennom disse dagene på egenhånd. Selv er jeg der jeg også, og sitter mye alene på kveldene og lurer på hva jeg skal finne på. Det blir fort mye tv og det er lett å bli innesluttet.. Skulle så gjerne hatt en i samme situasjon, som jeg kunne skrevet litt med, og delt erfaringer, sorger og ikke minst gleder.
Jeg er 34 år, fra Vestfold og ser på meg selv som en relativt oppegående person. Er leder for en fantastisk gjeng på jobben, og er for tiden veldig glad i å lage mat :)

Jeg har sendt deg en venneforespørsel - legg meg gjerne til :)
Avatar

Re: 34 år, ensom og oppegående jente

aug 12 2019 - 13:04
Hej. vad det gäller delen med vänner kan jag totalt relatera till! Det visade sig ganska fort vart jag hade folk när jag flyttade till Norge.. det har gått lång tid nu och jag känner nu helt enkelt ett behov av att träffa folk, vill tro det kan ge lite glädje :) Så vill du så som du skriver, ses på en flaska vin eller två så hör gärna av dig ;P
Avatar

Hei

sep 3 2019 - 00:10
Sendte pm
Til forsiden