Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

33 år gammel mann/gutt fra Haugesund på "søken" :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

33 år gammel mann/gutt fra Haugesund på "søken" :)

jan 4 2016 - 01:30
Hei!

Jeg er da en kar på drøye 33 år som bor i Haugesund og er på utkikk etter venner av begge kjønn. Er hovedsaklig interessert i spill ( "gaming" ) og fotball, men er mye mer som er facinerende :)

Har en del "dyrekjøpte livserfaringer" som det heter så fint etter at mesteparten av livet har vært prega av diagnosen som senest i desember ble endelig funnet ut til å være agorafobisk med panikkartet angst og tidligere år depresjoner. Noe som har ført til at jeg har havnet som ung ufør. Men er noe lunde oppegående fordetom :)

Pga min historikk har jeg brent de fleste broer til de jeg var sammen med i oppveksten og har endt opp "alene" og de siste årene har jeg kjent en del på at ensomhetsfølelsen har blitt litt vel pressende. Så derfor, etter å ha bablet MYE for ett random innlegg på ei nettside, tenkt at jeg skal prøve og se om det kan gi noen respons her.

Er det noe mer dere skulle lure på så spør osv!

Hilsen Skogen :)
Avatar

Re: 33 år gammel mann/gutt fra Haugesund på "søken" :)

jan 4 2016 - 23:25
Sendte deg en melding jeg :)
Til forsiden