Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

29 år gammel jente søker venner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

29 år gammel jente søker venner i Oslo

feb 8 2014 - 21:26
Hei!

Jeg er en jente som har flyttet hjem igjen til Oslo-området etter 6 år langt unna. Jeg har en jobb jeg er glad i, og gudskjelov for det. Der ler jeg mye sammen med fantastiske kollegaer. Men det er ingen hemmelighet at nettverket mitt ellers er litt mangelfullt ;-)

Om du liker å klatre, shoppe, drikke en øl eller tre, gå på konsert eller dra på tur (sykkel/ski) hadde jeg blitt kjempeglad for om du ville bli med på det!

:-D hilsen fra Silje
Avatar

Hei!

feb 9 2014 - 14:18
Hvis avstand ikke er en hindring, så blir jeg gjerne med på skitur :) Legg meg til som venn om du vil bli kjent med meg. Hilsen gutt på 28 fra Hamar-området :)
Avatar

Hei!

feb 9 2014 - 16:29
Så hyggelig :) Sendte deg en venneforespørsel :)
Avatar

Hei hei :)

feb 9 2014 - 21:26
Jeg vil veldig gjerne bli kjent med deg :) Er selv 29 år og bor like utenfor Oslo, men jobber i sentrum. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Sender deg en venneforespørsel og håper å høre fra deg :)
Til forsiden