Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

28 år - Stavanger - rock music, matlaging, tur, pc spill?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

28 år - Stavanger - rock music, matlaging, tur, pc spill?

juli 3 2021 - 23:04
Hei. Jeg en mann på 28 år som har bodd fast i Norge i 3 år nå (kom fra Polen) men har fortsatt ingen venner her. Til tross at jeg er mer av en innadvendt og stille type føler jeg meg litt ensom og tenkte meg at kanskje det er noen her som vil bli kjent? Min norsk er ikke 100% der ennå men jeg håper at det er ikke noe problem.

Litt om meg, en av mine største interesser er alternative rock musikk (hovedsakelig britisk). Jeg lærer gitar selv men har aldri vært i band. Kanskje hvis du kan spille noen instrument kunne vi lære/spille noe casual sammen? Jeg har ikke noe fancy equipment, bare en billig gitar og amp, så jeg mener veldig casual.
Andre ting jeg elsker er matlaging, å gå på tur, jeg har spilt litt Apex Legends på PCen i det siste også, så vi kan spille sammen. Hvis du ikke spiller noe på PC så kan vi spille noe brettspill! Jeg er glad i det også, men har ikke hatt noen å spille med egentlig. Jeg liker også gode komedier når det gjelder film/serier (the office, parks and recreation, how I met your mother, adventure time osv.)

Send gjerne pm hvis du vil bli kjent =)
Avatar

Re: 28 år - Stavanger - rock music, matlaging, tur, pc spill?

juli 23 2021 - 12:06
Sendt melding og venneforespørsel :)
Avatar

me 2

juli 28 2021 - 09:56
Jeg gamer PC, er man 28. Hvis du vil game Apex Legends så er jeg med :) send pm da. Jeg spiller trommer Og piano.
Til forsiden