Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

27år, asperger og ingen omgangskrets

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

27år, asperger og ingen omgangskrets

april 15 2018 - 00:01
Har i mange år isolert meg selv og unngått alt med noe sosialt element i seg. Bortsett fra de gangene jeg har prøvd mitt beste på å bli kjent med noen eller prøve noe nytt, men det har uten unntak gått dårlig. Jeg fortsetter å prøve nye og gamle ting, men det blir tungt i lengden når det aldri ser ut til å komme noen oppturer.

Ønsker så inderlig å endre ting. Vet at nervøsiteten kanskje kan kjøre meg ganske rar og kjedelig, og jeg er fortsatt ikke blitt flink nok til å vise positivitet osv.

Skulle ønske jeg hadde noen jeg kunne skrive med om ideer, tanker og hvordan ting går, og samtidig bli kjent med å få være en liten del av livet til.
Avatar

Re: 27år, asperger og ingen omgangskrets

april 15 2018 - 18:27
Heisann du! Jeg kan starte med å si at jeg også har Aspergers, så der har vi en ting felles allerede! Venner har jeg heller ikke så mange av, og ingen jeg ser oftere enn en gang i halvåret.

Ser på meg selv som relativt normal, men angst stopper meg fra å være så sosial å finne på så mye som jeg ønsker. Men når jeg først treffer noen klarer jeg holde en samtale gående, er positiv og liker å jobbe med meg selv for å bevege meg i en positiv retning. Er ikke noe festmenneske, men tar gjerne en øl i godt selskap. Ellers liker jeg å sitte på et pledd i parken, grille i skogen eller ta en spasertur i byen.

Er hjemme med sønnen min for tiden da vi ikke har fått barnehageplass. Men når barnehagen er på plass har jeg mye tid til overs da jeg ikke jobber.

Jeg er foressten 23 år og er bosatt ca 15 minutter utenfor Oslo sentrum. Bil har jeg også så har muligheten til å bevege meg litt rundt. Ta gjerne å send meg en melding for å utveksle snap eller noe i den duren for videre prat! Jeg er veldig åpen og dømmer ingen :)
Avatar

Hei

april 16 2018 - 12:03
Innlegget er ulest.
Jeg er diagnotisert med noe som ligner på Asperger. Hva liker dere å drive med ? Er 32 år. Glad i musikk, film sport bla.
Avatar

Hei.

april 16 2018 - 17:35
Noen mener jeg har asberger men jeg bet ikke. Har aldri blitt utredet. Joda jeg kjenner meg igjen i vanskeligheten ved å skulle være sosial og posetiv. Å blande seg med flokkdyret er umulig. Noen få enkeltvennskap har jeg heldigvis greid. Vi kan skrive sammen om det er greit for deg. Jeg er her for å treffe noen i virkeligheten men det er fint å bli litt kjent her inne først. Jeg sender deg en venneforespørsel. Jeg er en mann 44 år bosatt på østlandet.
Til forsiden