Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

25 år og ønsker venner i Oslo og omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

25 år og ønsker venner i Oslo og omegn

nov 24 2013 - 15:40
Heisann :) Jeg er ei jente som i barne- og ungdomsår har hatt venner, men på grunn av flytting til fosterfamilie og turbulent liv med kjærester, har jeg mistet kontakten med så og si alle. Så jeg begynner nå nesten på nivå 1 kan man si :P Jeg har en familie med mye psykisk sykdom, som jeg nå har brutt nesten all kontakt med, unntatt mine søsken. All denne sykdommen har gjort at jeg ikke har noen kjørelinjer for å bygge forhold til særlig venner i voksen alder. Jeg klarer å ta kontakt, men blir lett usikker, nervøs og ukomfortabel, og synes det er vanskelig å være "privat". Jeg bruker lang tid på å bli trygg. Nå er det bare kjæresten min som står meg ordentlig nær. Jeg vil gjerne ha noen venner som også gjør det. Gjerne noen som har litt livserfaring selv, og som finner styrke i det og forståelse. Ikke empati, men forståelse, og tålmodighet. Jeg har ikke alltid like lett for å akseptere at jeg har både veldig dårlige og veldig gode sider, og hadde vært godt å finne noen som føler det litt sånn, kanskje.
Avatar

Hei lolisosa

nov 24 2013 - 16:07
føler meg veldig igjen i det det du skriver, da jeg var i ungdomsårene hadde jeg mange venner, men så flyttet jeg og familien og da ble det veldig vanskelig for meg å bli kjent med nye folk. Har et par venninner, men føler at jeg har mistet dem pga jeg har fått tilbakefall på angst og depresjon, noe som ligger i familien. Og så har jeg også nettopp mistet min kjæreste fordi han klarte ikke mer... Ser etter en jente som ikke syns synd på meg sånn som du sier det, men en som kan lytte og kanskje finne på ting sammen, gå på cafeer, kino eller shoppe, det hadde vært veldig hyggelig. Føler meg veldig alene og missforstått, vil finne en person jeg kan finne på morsomme ting og komme til det positive igjen
Avatar

Hei 92 :)

nov 24 2013 - 17:37
Det høres ut som vi har mye av de samme erfaringene, ja. Hadde vært koselig å prøve å bli litt kjent :) Bor du i Oslo du også eller?
Avatar

.

nov 24 2013 - 19:47
la deg til som venn:)
Til forsiden