Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

24 år gammel jente søker nye venner i Oslo/ Lillestrøm område! :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

24 år gammel jente søker nye venner i Oslo/ Lillestrøm område! :)

mai 1 2014 - 12:49
Hei alle sammen! :D

Jeg er en 24 år gammel jente som er nylig flyttet fra Lillehammer til Skjetten.
Nå hvor jeg endelig er "ankommet" og trives med jobben min, har jeg tenkt å finne meg noen venner og kanskje en eller to bestevenner/venninnene her i området.

Jeg er opprinnelig fra Tyskland og bor her nå i snart tre år. Kanskje det er grunnet at jeg fortsatt ikke så veldig mange venner her. Jeg har flere bekjente som jeg treffer av og til, men jeg savner noen jeg kan skravle med, gå på kino, shopping, reise rett og slett oppleve verden og livet! :)

Jeg merker at jeg kunne være mye mer aktiv med å oppleve noe her i område og generelt i Norge/andre land, men jeg har ofte ikke lyst til å finne på noe alene og dessuten er fritidsaktiviteter mye mer moro sammen med andre. :)

Jeg er en veldig åpen og tålmodig person som er litt barnslig av og til, men også har sine alvorlige sider og som er veldig glad i å le sammen med andre. Jeg er glad i trening og bevegelse. Kanskje vi kan trene sammen ? :)

Også er jeg veldig glad i dyr,kunst,bøker,musikk,god mat, film og naturen.

Siden jeg blitt hjerteoperert i 2005 har jeg ikke lov til
Bungee Jumping, andre ekstrem idrettsgreiner og berg-og-dalbaner ;D, men det finnes ja heldigvis masse andre ting/aktiviteter man kan gjør, som er like spennende. :)

Så hvis du/dere har lyst å bli bedre kjent med meg så hadde det vært veldig koselig å høre fra deg/dere eller får venneforespørsel. :)Avatar

i samme båt:)

mai 31 2014 - 11:17
Hei! Jeg er også 24 (blir 25) og bor i Oslo også savner jeg å ha flere venninner her, da de fleste vennene mine bor andre steder. Jeg er ikke spesielt treningsglad haha men vi deler de andre interessene med kunst og kultur! Jeg driver med alle slags kunstgrener og det er min store lidenskap:) Ellers er jeg forlovet men min forlovede bor heller ikke i Oslo så ekstra ensomt da. Sender deg en venneforespørsel jeg:)
Avatar

:-D

mai 31 2014 - 20:47
Hei!

Først vil jeg si at jeg synes det er utorlig modig av dere som tør søke etter venner. Tror ikke jeg hadde turt å legge ut en sånn annonse..Selvom det jo forhåpentligvis kun fører til positive tilbakemeldinger..
Så.. Send meg gjerne en melding om vi ønsker kontakt, ser at flere av interessene våre samsvarer, så også alder og bosted :)
Til forsiden