Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

23 årig, gutt fra Agder søker kompis/vennine

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

23 årig, gutt fra Agder søker kompis/vennine

april 1 2021 - 21:47
Hei,

Jeg er en snill og hyggelig gutt på 23, som for øyeblikket har innsett at jeg kanskje burde omgåes med litt andre og kanskje flere mennesker en jeg gjør daglig.

Jeg kan vel begynne med og fortelle litt om meg selv.

Jeg vil anse meg selv som en veldig respektfull, ærlig og omsorgsfull person. Jeg er også veldig humoristisk av meg.

Sånn interesse messig er jeg veldig glad i musikk, gaming, kjøretøy og sånne typiske ting. Jeg er også veldig glad i natur.

Sånn at det ikke blir sagt feil så har jeg venner og sånt men jeg kunne tenkt meg venner som har litt annet av fokus og interesse. veldig vanskelig og forklare men.

Jeg har heller ikke hatt noe form for venninne på åresvis og jeg finner det og prate å henge med vennine slik jeg husker det som veldig annerledes og gøy kontra typisk kompis greier hah.

Håper dette var helt okei skrevet om du enda leser, send meg gjerne en melding. Om du foreksempel bare ønsker en internett/discord venn elns er jeg såklart gira på det også .

<3
Avatar

Re: 23 årig, gutt fra Agder søker kompis/vennine

mai 15 2021 - 21:11
Har sendt deg en melding
Til forsiden