Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

22 år gammel kvinne fra Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

22 år gammel kvinne fra Bergen

feb 16 2021 - 14:32
Hei!
Jeg har de siste årene slitt med å holde på nye venner på grunn av fraflytting og studiesituasjon, og kjenner jeg sliter veldig med ensomhet på grunn av dette.

Som mange her har jeg tidligere slitt med sosial angst og litt div andre småproblemer, men det har for det meste vært ''kurert'' de siste to årene.

Jeg er for øyeblikket student, og arbeider deltid. Jeg er glad i turer, dyr, skriving, spilling og å teste ut nye sære oppskrifter. Jeg er åpen på å teste ut dine hobbyer også, siden jeg trenger virkelig å trå litt utenfor komfortsonen! Eller så kan vi tøye komfortsonen sammen på ting som er helt nye for oss begge. :)

Jeg frykter at dette høres litt kontroversielt ut. Selvsagt skal man i et vennskap snakke om ting som er tøft, og være en støtte for hverandre når det trengs, men jeg ønsker ikke et vennskap som kun baserer seg på å være en partner for de tøffe samtalene. Jeg har dessverre hatt alt for mange sånne vennskap, og jeg tror at slike vennskap har gitt mer sorg enn glede.

Hvem du er, og hva slags interesser du har betyr ikke så mye, jeg er åpen for alle mennesker uansett bakgrunn!
Avatar

Re: 22 år gammel kvinne fra Bergen

feb 18 2021 - 22:35
Jeg er også student i Bergen (m36). Glad i å bake. Gi meg en lyd om du vil bytte oppskrifter.
Avatar

Hei :)

feb 20 2021 - 22:50
Jeg har sendt deg en privat melding, så skjekk den ut når du har tid :)
Til forsiden