Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

21 år gammel jente

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

21 år gammel jente

mars 10 2016 - 00:27
Hei, hvordan går det? jente på som sagt 20 og snart 21 år, som har selv gjennomgått mye rart og vil gjerne hatt noen å prate med. Jeg har vært deprimert over lang tid, og har lite "ekte" venner. Ganske ofte føler jeg bare tomhet, som jeg hele tida prøve å fikse, slik at den blir borte.

Jeg føler jeg er rolig person og jeg føler jeg bruker ofte en slags maske for å gjemme mine sjenert og roligere delen av meg. En følelse om kanskje at folk ikke skal like meg om de visste hva jeg føler innvendig.
Jeg er veldig åpen og lett og snakke/chat med.

Jeg skulle virkelig ønsket å ha hatt noen å snakke til. Noen som kan forstille seg litt hva jeg gjennomgår. Noen som er selv opplevd mye, slik at jeg kan også sette meg i situasjonen deres. Forhåpentlgvis noen med dype tanker, og er ikke redd å skrive lang meldinger om hvordan de føler og hva de gjennomgår og kanskje hva de vil syns det de får høre fra meg. Noen med litt humør, (lika å le om dumme ting å) og veldig omsorgsfull :)
Avatar

Re: 21 år gammel jente

mars 12 2016 - 10:21
Hei, gutt på snart 21, jeg også har den tomheten du snakker om og prøver å fått fjernet den, Skriv til meg hvis du vill, snakker om alt er rimelig åpen
Avatar

hei

mars 21 2016 - 16:12
hei jeg heter jan 39år og jeg har følt det samme som deg i mange år og jeg liker tulle med folk men jeg har en rar sans for humor og ler av ting andre kansje ikke ler av :) jeg her ærlige og snakker rett fram om ting sier hva jeg mener , og jeg har eller ikke så mange venner jeg stoler på har faktikst bare en venn jeg stoler 100%på det er bare ta kontakt og sende meg pm :)
Avatar

Heihei

april 3 2016 - 20:36
Jeg er ei jente på snart 19 som er ensom som også trenger noen å snakke med
Avatar

Hei

april 4 2016 - 13:11
Snakk gjerne med meg, er en gutt på 23. Sliter med både angst og depresjoner så hadde vært fint å ha noen å snakke med.
Til forsiden