Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

2 hjerter og 1 sjel...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

2 hjerter og 1 sjel...

april 23 2013 - 09:10
"Det kan bli vanskelig" sa Tvilen..
"Det kan være risikabelt" sa Frykten..
"Det lønner seg ikke" sa Fornuften..
"Gjør det likevel" hvisket Hjertet..

Våren er her.. jeg føler noe mangler i livet.. har gjort det lenge nå.. en jente/kvinne.. en bestevenn og kjæreste..istedenfor å lage en profil på en av nettdating-sidene, forsøker jeg å finne deg her...jeg vil møte deg som er jordnær, naturlig og glad.. som både kan dra meg i ørene og stryke meg på kinnet.. Du verdsetter kommunikasjon og har evne til å både lytte og snakke.. Du gidder ikke dra på fylla hver uke for å føle deg levende og du er glad i barn.. Du vet at livet går i nedoverrbakke og i oppoverbakke, men du står i det og gjør det beste ut av hverdagene allikevel.. Jeg har gått på mange feil stier, jeg har lært masse av det.. jeg har mye fint i meg og mye å være takknemmelig for.. men jeg trenger deg...
Er du her? Vil du delta i livet sammen med meg? :)

Avatar

..

april 27 2013 - 18:18
"Nå traff du meg midt i hjertet" sa fornuften, sa tvilen, sa frykten..

Og nå er du her, kanskje vi hadde likt hverandre:)

Avatar

...

april 29 2013 - 07:03
Har sendt deg en venneforespørsel...... :-)
Avatar

Så bra du skriver!

april 30 2013 - 20:09
Jeg har det på samme måten..
Jeg må innrømme at jeg ble veldig nysgjerrig på deg!, hehe..
Hadde vært hyggelig å bli bedre kjent.
Hilsen, "C"
Avatar

:)

april 30 2013 - 22:01
Takk.. :)
Avatar

-

april 30 2013 - 22:23
Jeg har det som deg, oslogutt. Savner også ei som er enda nærmere enn en bestevenn. Spesielt nå om våren. Men hos meg er det ennå frykten som styrer.

Jeg opprettet en gang profil på både den ene og den andre datingsiden. Det dukket opp både "flirts", hjerter og hva det nå måtte hete. Det var jo hyggelig, det. Men jeg gjorde aldri noe mer ut av det.

Menneskene ser så lykkelige ut på disse sidene. De lever hektiske liv med arbeid, venner, trening, selvrealisering, ferier og null problemer. Men, da jeg tok en titt på min egen profil, innså jeg at jeg også serverte nøyaktig den samme historien...

Disse sidene inviterer ikke akkurat til å gå i dybden. Mon tro hva som skjuler seg bak alle de "lykkelige" fasadene? Mon tro hva de tenker når og hvis de møter- og blir kjent med den virkelige Jeg - og ikke profil-Jeg'et?!

Jeg endte opp med å slette alt sammen.
Avatar

Absolutt enig!

mai 1 2013 - 11:38
Jeg har t o m gått et kurs i å skrive nettdatingannonse,men det eneste som telte der var å være morsom,ikke røpe noe av virkeligheten,også blir det å bare spille da hvis man møter noen i virkeligheten. Fyren som drev kurset var bare ute etter korte forbindelser.

Alle problemene er utryddet i lykkelandet på datingsidene.

Alt mår være i orden,humor,stabilitet og lekenhet,alle må elske barn,hadde verden virkelig vært sånn ville den sett helt andeledes ut.

Bare det å jobbe i lavtlønnet yrke er et problem der,sjalusi er heller ikke lov der inne. Alt dissikeres i stykker og forskjellene mellom menn og kvinner øker på slike steder,mennene må være ekstra maskuline.

Det er alltid minst 3 kriterier jeg faller igjennom på.

Og alle damene vet at jeg ikke passer for dem,
de vet så mye mer enn meg...

Til forsiden