Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

usikker og ensom med autisme.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

usikker og ensom med autisme.

juni 22 2020 - 21:05
Jeg har mye følelser, og jeg greier ikke helt å sortere de i hode, eller i kroppen, mye av det kommer ut som angst, frustrasjon og sinne. I det siste har jeg følt meg ensom, for jeg vet ikke hvem jeg kan snakke med, om min diagnose innen autisme spekteret.
Jeg har prøvd å snakke med venner om det jeg finner utfordrende, men hører ofte at det er normalt og alle føler det sånn, alle har det sånn. Så har lenge lurt på om jeg faktisk skal ha den diagnosen, trenger jeg egentlig hjelp, later jeg som?

Jeg vil egentlig bare snakke med noen, som forstår hvordan det er. Og jeg vil lytte om noen trenger noen å lufte ut til.
Avatar

Hei

juni 22 2020 - 22:36
Vil gjerne snakke med deg om dette. Jeg har ingen diagnose, men kan kjenne neg igjen i mye. Tror jeg kan lære mye av deg og tror jeg kan bidra også.
Til forsiden