Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

umulig å ta kontakt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

umulig å ta kontakt

mars 8 2018 - 15:16
hei, jeg flyttet til en ny by for noen år siden, samboer kjenner mange herfra og er ofte med kompiser. dette gjør at jeg blir mye alene, noe som er vondt.
jeg har prøvd å ta kontakt med venninner fra min hjemby, men alle er så opptatte hele tiden. det er ingen som har tid til å finne på noe. Dette er noe som får meg til å føle meg veldig ensom. jeg har prøvd å bli kjent med folk her, det er ikke så lett ettersom at de bare vil være min venn hvis det er snakk om drikking eller at jeg skal betale for aktiviteter.
så de siste 1,5 åra har jeg egentlig ikke gjort annet enn å stenge meg inne. jeg har blitt redd for å ta kontakt med nye mennesker. jeg er redd for å si noe feil, jeg tror at en av de største feilene jeg gjør er å være meg selv.
Avatar

Re: umulig å ta kontakt

mars 9 2018 - 07:18
Jeg tenker at det er lurt å være seg selv om man vil finne venner man har genuint god kjemi med og som har lignende interesser. Rett å slett forsøk å være omtrent den samme personen i sosiale lag som du er hjemme med familien/samboer. Altfor mange mennesker tar på seg en maske og blir denne nøytrale og krydder frie personen vær gang de skal ut å omgåes andre mennesker. Kansje de bryr seg for mye om hva andre tenker om dem så de tørr ikke utrykke seg selv i frykt for at man tråkker noen på tærne eller ikke skal bli godtatt som den man er. Men det er jo ingen god eller sunn måte å gå gjennom livet på. Ja som deg selv så vil man garantert virke avskrekkende på enkelte og mange vil gjøre seg opp en mening om deg, men de aller fleste responderer positivt på genuine og ekte mennesker som tørr å være seg selv på godt og vondt.

Du kan jo forøvrig forsøke å sjekke nettet eller høre med kommunen om eventuelle klubber og foreninger du kansje kan melde deg inn i. Det er jo gjerne gode arenaer å bli kjent med nye folk på når man flytter til en ny plass :) Jeg meldte meg for eksempel inn i både klatre klubb og bowling klubb da jeg flyttet til ny by. De var veldig imøtekommende og inkluderende. Men jeg fant også ut at det var dusinvis med alternativer fra ski, pistol, sjakk, innebandy, fotball, dart, paragliding, sykling, klatring, motocross, veteranbil, mc, foto, bowling, billiard, tur, turist, frelses arme, kirke, kor, håndarbeid/husflid, bok, brettspill, d&d og en haug med andre klubber og foreninger å velge i der jeg bor. Og alle er stadig på utkikk etter nye medlemmer og blir bare glad for å se deg.

Lykke til og God Helg! :)
Til forsiden