Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

trenger bare å skrive..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

trenger bare å skrive..

sep 22 2011 - 02:04
sitter her og føler at bursdagen min har vært helt meningsløs, det føles som om jeg er helt alene. Det er faktisk den eneste dagen jeg tenker at noe kan handle om meg. Noe ?..
Men det kan jo aldri det, jeg kan ikke tenke på meg selv en eneste dag, jeg skal alltid "please" dem rundt meg.. Men men..
Hadde skikkelig lyst til å feire, men hva er det å feire?
Jeg er ett år eldre enn i fjor?
Jeg har nesten ikke venner?
Jeg har en samboer som aldri setter seg inn i min situasjon?
wohoo. Kjempe gøy.
Ja, jeg vet jeg er negativ, men nå er det faktisk ingenting som gjør meg glad. Føler at jeg ikke får lov til å være lykkelig.
Er dette sånn jeg skal ende opp?
Alene, med trang for å please andre?
javel, høres fantastisk ut!
Etter at jeg fikk et angst anfall foran masse mennesker i dag tidlig og grein og skalv så har jeg vært så skuffa.. Hvorfor skal jeg ha det sånn?
Begynne å gråte av tanken på å være i et rom med ukjente mennesker, få panikk av ingenting osv.. det er ikke et sånn liv jeg vil ha!
Føler bare at jeg prøver forgjeves, uten noen resultater :(
Vil virkelig ikke være så negativ, men jeg måtte bare få det ut!
Avatar

Re: trenger bare å skrive..

sep 22 2011 - 08:28
Greit å få ut litt også. Du har sikkert tyngr skyts enn dette inne som kunne trengt en liten avfyring nå og da.

Det er ikke noe problem å fortelle om en situajson selv om det er negativt der og da.

En ting som du vel må fokusere på er å starte et liv som er ditt eget og for deg selv. Ikke leve for andre på noen måte for det vil aldri gjøre deg lykkelig. Om du hele tiden setter deg tilbake eller tilpasser deg vil du selv på et vis forsvinne og det blir bare et skall tilbake. Den personen som er deg blir liten og redd og trekker seg helt tilbake. Det er jo ikke et liv noen ønsker å ha.

Avatar

Re: trenger bare å skrive..

sep 22 2011 - 14:36
Hei, grattulerer med dagen!
Hadde det omtrent slik i fjord,ar ingen planer om å feire bursdagen in i år Jeg skulle egentlig ha en stor fest i fjord slik jeg pleide, men det kom kun en person. I år har jeg simpel ten tenk til å sette meg i et mørkt hjørne og drikke meg full mutters alene. Så blir det bare meg og mine eneste to venner Jack og Daniels, Og så kan det hende Jamson tar en tur innom svelget også.
Til forsiden