Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

skulle ønske jeg hadde noen venninner!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

skulle ønske jeg hadde noen venninner!

mars 29 2010 - 01:46
er det noen flere som bare har stengt seg inne?? eneste gangene jeg er utenfor døra her er da jeg er på jobb. eller når jeg å samboeren er å handler... føler meg så alene.. =(
Avatar

Re: skulle ønske jeg hadde noen venninner!

mars 29 2010 - 01:57
hva var årsaken til at du ikke fikk deg venner? jeg og er veldig ensom er innom her og leser og svarer til ensomme folk. jeg syns i dagens samfunn er det lett å bli ensom. har sett det flere ganger har lest artikler om dette her. folk snakker ikke om viktige ting som ensomhet. de ser på det som en negativ ting. og vis man ikke drikker på en fest eller røyker havner man fort utenfor. og for å ikke glemme facebook, og andre sosiale nettsider der for vil ha kontakt med folk som har mangen venner i vennelista si. folk er mindre sosiale mener sån ansikt til ansikt møte. snakker mere på chat istede for å besøke hverandre
Avatar

Re: skulle ønske jeg hadde noen venninner!

mars 29 2010 - 02:13
hei.
jeg flytta for noen år siden, å har på en måte ikke turt gått ut å blitt kjent med folk.
vet bare ikke hvordan å sånn.. er litt vanskelig..
Avatar

Re: skulle ønske jeg hadde noen venninner!

mars 29 2010 - 15:02
har ikke samboeren din noen venner? kanskje du kan bli kjent med vennene hans?
Avatar

Re: skulle ønske jeg hadde noen venninner!

april 6 2010 - 01:53
jo, men samboerne til kameratene hans har barn, jeg vil så veldig gjerne passe inn der, noe jeg ikke kommer til å gjøre..
så holder meg altid å bakgrunnen.. er redd for at de ikke skal like meg også ..
Avatar

Re: skulle ønske jeg hadde noen venninner!

april 9 2010 - 20:27
det er bedre å prøve seg for da kan det hende at du blir venner med de. man vet aldri før man prøver seg. vis du har den tanken som du har nå så får du deg ikke venner.
Avatar

Re: skulle ønske jeg hadde noen venninner!

april 9 2010 - 21:12
Hei har samme dilemma. Flytta til nytt sted for fem år siden og siden det har det meste av kontakter vært jobben. Hadde æ ikke hatt det så vet æ ikke ka æ hadde gjort. Har vært igjennom menge tunge stunder som har gjort at æ har isolert meg. Men har nå bestemt meg for å prøve og komme ut av det. Å bli kjent med nye mennesker. Har derfor melt meg inn på aktivitetsvenner.no og har fått kontakt med noen. E ett fint sted og bli kjent med nye mennesker på.
Avatar

Skulle ønske jeg hadde venner i Oslo

mai 1 2010 - 23:33
Jeg er en jente på 35 år som har en datter på 14. Jeg jobbet veldig mye de første årene jeg bodde i Oslo, og alle sjanser til å bygge videre på gryende vennskap forsvant derfor like fort som de kom. Nå har datteren min blitt større, og jeg har mer og mer tid, men synes det er utrolig tungt at det aldri kommer telefoner eller sms fra venner. Jeg elsker å gå på kafeer for lange prater, gå ut og danse, trene, gå på kino, ligge på stranda og mye, mye mer. Jeg er sjenert og holder distanse til jeg er veldig trygg. Stammer fra mange og systematiske skuffelser og overgrep i barndommen. Jeg ønsker meg trofaste og gode venner som kan være der for meg på samme måte som jeg vil være der for dem. Kanskje det finnes andre på samme alder (+/-) med barn i tilsvarende alder som heller ikke har venner i denne byen? Jeg er supersnill og hyggelig,men trenger tid for å bli trygg. Jeg har noen venner som ikke bor her, men trenger virkelig å ha noen jeg kan `bare stikke bort til` eller som bare `kommer innom`. Alle som er i forumet her er ensomme mennesker, så jeg trenger ikke forklare at jeg ikke er spesielt rar eller sær som ikke har venner her. Jeg er helt vanlig, oppegående og lojal, men føler meg super ensom.
Avatar

Re: skulle ønske jeg hadde noen venninner!

mai 3 2010 - 20:55
Noen har suksess med singelpluss.no.
Avatar

Re: skulle ønske jeg hadde noen venninner!

mai 3 2010 - 21:40
jeg har masse fritid og føler meg ensom alene og ensom sammen med andre. Er hele tiden stresset over at må fylde kalenderen min med sosiale aktiviteter for ikke å være alene.
Finner ikke kjærste når er sånn?
Andre merker nokk dette.
Avatar

Re: skulle ønske jeg hadde noen venninner!

mai 4 2010 - 14:23
Har nå meldt meg på båtturen til mental helse. Føler æ må gjøre noe aktivt selv for og komme ut av ensomheten. Har begynt ett sted og tror æ bare må bite det i meg litt og prøve og se. Kan jo hende man treffer noen nye mennesker der også. Men må innrømme at æ e liv redd!! Nytt og dermed skremmende. Håper bare det blir en posetiv opplevelse.
Avatar

Re: skulle ønske jeg hadde noen venninner!

mai 6 2010 - 23:54
i en alder av 22 år har jeg kun en venn jeg virkelig kan kalle venn, som jeg slapper av sammen med, og som jeg kan fortelle og si alt jeg ønsket til...men han bor laaaangt unna. skulle ønske jeg hadde noen venner og. hvordan få tak i venner? hvor finnes de? jeg har aldri helt fått til det. jeg har selv kommet til et punkt hvor jeg stenger meg inne hjemme. jeg har ingen jobb for tida. jeg vet ikke hvor jeg skal starte eller noe. jeg er deppa. og interessene jeg hadde før er ikke interessante lengre.
Til forsiden