Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

selvskading

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

selvskading

sep 12 2009 - 01:17
jeg føler meg helt alene i verden. ingen jeg kan snakke med, ingen som kan hjelpe. vennene mine skjønner ikke at noe er galt. jeg kan ikke klandre dem, jeg skjuler det godt. foreldrene mine krangler jeg bare med.
jeg har altså begynt med selvskading. mitt siste håp om at smerten skal forsvinne. det funker litt.

jeg tror grunnen til at jeg begynte var på grunn av en gutt og på grunn av mamma og pappa. jeg elsker foreldrene mine mer enn noe annet, men jeg krangler så mye med dem. spesielt pappa. og når jeg og pappa krangler blir mamma sur og der har du det gående. til slutt er alle sure på hverandre.
Avatar

Re: selvskading

sep 21 2009 - 11:26
Hei.
Jeg forstår deg veldig godt når det kommer til at du tyr til selvskading når du føler at det ikke er noen andre som forstår. Det er vondt når du føler deg helt alene i verden om dine tanker.
Men hvor lenge har du gjort det?
Og har noen sett det?
Jeg vet det kan være litt feil å si dette, men har du snakket med de rundt deg om hva du sliter med? Sånn ordentlig?
Da mine foreldre fant ut at jeg gjorde det for 8 år siden tok de det virkelig ille opp. Jeg trodde ikke de ville gjøre det, men det gjorde de. Jeg slet med det i tilsammen 5 år, men etter at riktig behandler tok meg inn så startet jeg med selvhjelpsboka i det. Og det fungerte.
Det jeg har lært av det er at, prøv heller å finn andre måter på å få ut smerten du har inne i deg. Det å selvskade har kun en kortvarig effekt, før du må gjøre det igjen. Det hjelper en liten stund, men gjør du det for hardt vil du alltids ha arr på kroppen...
Jeg forstår deg utrolig godt, dette er vondt
Hvis du har noen du føler du kan stole på, fortell hvordan du har det.
Til forsiden