Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ordnet eit chat til oss brukere

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ordnet eit chat til oss brukere

jan 25 2020 - 21:57
no har eg følt med på som blir skrevet her inne. og det er det samme som går igjen å igjen. er dere ikke enig, i at det burde være ein chate mulighet for oss brukere?, som ville gjort det mye leter for oss, å komme i kontakt med kvar andre, og at det må ordnes son at vi får ein varsel når noen vil legge oss til som venn.
for son som det er no, er det bare rot her inne.

Mvh
B.O.R
Avatar

Re: ordnet eit chat til oss brukere

jan 26 2020 - 03:21
Finnes chat muligheter men mer internasjonalt på andre språk som engelsk for eksempel, men sider som er mer uavhengig, grunnen er nok rett og slett at noen ganger finnes det folk som gjør vondt verre selv om det for det meste er en god ting, så det er nok noe de har tatt til vurdering og vil ikke stå til ansvar for dårlige erfaringer og hendelser som eventuelt vil oppstå..

Til og med de fleste dating sider har ikke chat, så det at et forum for folk med ulike problemer skal ha det tror jeg blir litt ønsketenkning, men har jo vært folk tidligere som har laget discord gruppe(r) som kunne vært en løsning dog.

Ellers så er det ikke vanskelig å finne internasjonalt om det kun er chat du ser etter.
Avatar

Chat

jan 30 2020 - 23:27
Helt enig!
Sliter med å finne fram.
Det burde også være mulighet til å søke på brukernavn/ kallenavn slik at det er lettere å finne folk igjen.
Sikkert ikke alle som ser at de har fått venneforespørsel! Derfor svarer de ikke.
Avatar

Re: ordnet eit chat til oss brukere

jan 30 2020 - 23:42
Chat, mener du da en til en samtale?
Ellers er jo forumet her som en del andre mye brukte nettforum?
Jeg har oppgitt epost i brukerprofilen og får melding om venneforespørsler. Dessverre ikke om personlige meldinger (som jeg ville kalt chat) eller nye innlegg i tråder jeg har skrevet i.

Det rette stedet å adressere slike ønsker er nok ikke her i forum, men direkte melding til Sidetmedord ("Skriv til oss" på forsida eller snakkebobla i ikonmenyen øverst på sida)
Avatar

nybegynner

jan 30 2020 - 23:53
eg er ganske så ny her, som sakt, eg er ikkje helt kjent her som en eller anna fremmed kunne ha sakt. Ville noen gi meg en hand og fortelle meg litt om denne siden? er det rett og slett bare skrive om psyken du har plagende heile tiden og bare få ordet ut av skriving isteden får å ha den tunge tankegangen ved å si det ut når du har holdt alt det vonde inni deg så lenge?
Til forsiden