Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ondt menneske med gode sider

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ondt menneske med gode sider

nov 4 2008 - 02:22
jeg er realistisk i mitt syn på meg selv og forstår at folk ikke vil ha noe med meg. jeg er ikke særlig følsom, og kan si stygge ting til folk bare for løye. det er jo meningen at de skal le, da. og inne i meg selv tenker jeg i perioder veldig mye på hevn over folk som har såret meg eller personer jeg liker. men jeg kan også høre om ondskap og bare le. det jeg prøver å si er at jeg har mest ondt i meg, og at det gode i meg er så svakt at det utgjør en egen type ondskap. men jeg skulle ønske jeg var tvers gjennom god. bare da synes jeg jeg kunne fortjene mennesker jeg liker som venner.
Avatar

Re: ondt menneske med gode sider

des 3 2008 - 23:21
heldigvis er flere av oss , jeg kjnte meg fort igjen på hva du skrev. De fleste misforstår meg på grunn av mine kalde synspunkt og rettferdighet. jeg synes den feelingen er berusende og meget mektig. men til tross min ubarmhjertelighet vil jeg kalle meg real og så rettferdig som verden kan bli, vil jeg ikke si at jeg ier ond uten snev av godhet .hvordan kan man være ond hvis man ikke også var god. uten godhet kan man ikke si hva ondskap er....
Avatar

Re: ondt menneske med gode sider

juni 14 2009 - 22:38
kan også kjenne meg igjen i det du skriver. Føler at jeg i flere sammenhenger kommer med synspunkter/ konklusjoner som gjør at folk syns jeg er kald og uten medfølelse. men jeg er realistisk og skjuler dårlig når det er noe jeg er misfornøyd med. Er det virkelig slik at man for hver en pris skal glatte over og "snakke" med når man er uenig med noen. Føler skikkelig på at jeg noen ganger har tatt "grusomme" avgjørelser, som har ført til at jeg har blitt mindre populær...for å si det slik. Er det noe galt med meg eller??....er jeg sær??....er jeg ond??? eller er det slik at jeg har tatt avgjørelser andre er redde for å ta???
Til forsiden