Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ønsker meg venninner:-)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ønsker meg venninner:-)

nov 2 2009 - 22:03
Jeg er en jente fra Vestfold:-) Jeg savner en god vennine i livet mitt, som jeg kunne delt en samtale og interesser med. Jeg synes det er vanskelig og få nye venner... jeg har ikke så lett for og åpne meg for nye og er usikker på mennesker jeg ikke kjenner så godt. Men jeg har mange interesser og mye og gi. Kansje det er noen der ute som føler det samme som meg? og kunne ønske seg en god vennine for samtale osv... Jeg er i midten av tjue åra:-)
Blir såglad hvis noen føler og ønsker det samme som meg:-)


Avatar

kjeder meg !!1

nov 2 2009 - 22:17
å få venner når man er eldre er umulig. helt umulig, grunnlaget må man laget når man går i barneskolen eller ungdomskolen eller i folkehøyskole. å få venner i ung alder er mye enklere, vis du går ikke på skolen er det helt umulig å få venner. har selv havnet i en sån situasjon. jeg er 17. gode vennskap varer livet ut
Avatar

Re: ønsker meg venninner:-)

nov 3 2009 - 20:28
Hei på deg..jeg har mange veninner, men ikke mangeveldig nære veninner..har et par tre som jeg føler å kunne åpne meg for og snakke med om nesten alt. Det som er en fordel er at man er på ca lik alder og er i samme livsfase fordi da kan man utveksle mer tilhverandre, min erfaring iallefall.Et forslag til deg er at du melder deg inn på en fritidsaktivitet hvor jevnaldrende er med og prøve p bli kjent med en der..er ikke helt enig med forrige som skrev her at det er umulig i din alder å finne venner! Det er jo helt å ta motet fra folk!! Det er fullt mulig men man må gjøre en god egeninnsats!! Og by på seg selv, da får en alltid noe tilbake! Ønsker deg masse lykke til!!!!!!!
Avatar

Re: ønsker meg venninner:-)

nov 4 2009 - 03:23
For mange er det vanskelig å bli kjent med andre og få et godt vennskap. Jeg kan si meg enig i akkurat den delen, men at det er helt umulig vil være å svartmale alle mennesker der ute. Det er aldri for sent å få seg venner uansett hvor gammel man er. Og gode venner finner man bare ikke i ungdomstiden som blir antydet ovenfor. Det vil alltid finnes mennesker der ute med felles interesser som vil ha mulighet til å dyrke et godt vennskap. Spørsmålet er nok heller hvordan man skal finne dem :) Gode venner får man jo aldri for mange av uansett, mener nå jeg.

Jeg er 21 og er alltid åpen for å bli kjent med nye mennesker :)
Avatar

Re: ønsker meg venninner:-)

nov 6 2009 - 18:47
spørsmålet er ikke helt akouratt hvor man finner dem. det er hvordan kan man komme i kontakt med folk? å laget vennskap er ikke enkelt, spesielt i voksen alder. for eks, det er en gjeng med vennegjeng i kjøpesenteret man kan ikke bare gå bort til de og bli kjent, elelr man kan det men da for man spørsmålet "hvorfor spør du?" og vis man blir avist så synker selvtilliten. da tør man ikke å prøve mer. som sakt det er ikke så enkelt å gå ut og spøre folk om å bli vennen deres, tro meg de har nok VENNER fra barndommen. når man går på skole er det enklere for da går man i samme klasse hver dag i mange år. bare si hvordan dere vil gå fram og bli vennen med helt ukjente folk ute på gata?
Avatar

Re: ønsker meg venninner:-)

nov 6 2009 - 19:54
Du sier du selv er 17. Du er jo forholdsvis ung du da og har mange muligheter. Når det gjelder å bli kjent med folk finnes det mange muligheter. Akkurat det å gå bort til folk å spørre om de vil være vennen din er vel kanskje ikke det beste å gjøre. Mange går på skole og utdanner seg, og da er man jo som regel voksen når det kommer til høgskoler osv. Her er det jo like stor mulughet for å bli venner med folk som det vil være på ungdomsskolen f.eks. Om man er i jobb kan man få gode venner. Man kan bli kjent med folk på nettet og finne gode venner der. Mental helse har jo også møter o.l fin mulighet til å møte nye mennesker.
Avatar

Re: ønsker meg venninner:-)

nov 6 2009 - 21:29
trommis du les innlegge mitt. jeg sa så lenge man går på skole så har man en god sjanse, sjansen er mindre når man er voksen så er vennegjenger er etablerte. på jobb er også gode sjanser. ja jeg har mange muligheter men ikke i den skolen som jeg går, folka på skolen min er bare opptatt fotball, de er fotball nerder. guttene snakker bare om fotball og ikke noe annet. jeg liker ikke fotball. når man er ung så er det ikke alltid sikker på at man får venner, men sjansene er større. ikke 100% for man kan havne i en skole der alle andre barn er forsjellig enn en selv. man må ha samme interesser, eller ha folk som kan prate seriøs isteden for å tulle hele tiden. folka på skolen min disser hverandre hele tiden, tuller. jeg har ikke mulighet når folka er sån :)
Avatar

Re: ønsker meg venninner:-)

nov 8 2009 - 05:04
Det eneste jeg skulle frem til var at man har muligheter selv i voksen alder. Du sa jo at eneste mulighet for å få venner er barndommen/ungdomstida. Det stemmer ikke alltid :)

Til forsiden