Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

når ensomheten kommer og tar deg i voksen alder

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

når ensomheten kommer og tar deg i voksen alder

okt 12 2021 - 17:49
har prøvd og skrive til folk her inne uten hell, til og med her inne er det vanskelig.
er helt tom inni meg, har en liten familie som jeg har vanskeligheter med og knytte meg til. og null venner. hva skal man gjøre da? har så fryktelig lyst og bare ha noen og prate med eller evt møte. og føle meg trygg på.. jeg er kjempe snill og omrsorgsfull.. og en god venn. og har mye på hjertet. bare lengter etter og og føle meg glad igjen.. Mvh meg
Avatar

Re: når ensomheten kommer og tar deg i voksen alder

okt 12 2021 - 21:54
Hei hei:) Dette må være skjipt for deg, jeg følte det samme mange ganger, det som hjalp var å faktisk putte meg selv der ute og snakke med folk enten om det var skole, jobb osv, samt ta initiativ til å møtes. Du høres ut som en god person og jeg er sikker på at du kommer til å finne deg venner og folk du bonder med. :)
Avatar

Hei airconditoner!

okt 15 2021 - 21:11
har ikke hvert innpå fordi jeg regnet ikke med og få noe respons!
tusen takk for hyggelige ord! setter kjempe pris på og bli sett.. jeg har virkelig prøvd og ta intiativ, jeg er ufør så derfor er det ekstra vanskelig og i det hele tatt finne noen og prate med, men jeg prøver og jeg vil ikke gi meg.. jeg håper du lykkes også. du må være en god person som gidder og ta tiden og skrive til meg.. det varmer veldig. jeg savner veldig og bonde med noen, tro meg;) håper det vil skje en gang.. ;) jeg er glad for og høre at du har fått det bedre
Avatar

Re: når ensomheten kommer og tar deg i voksen alder

okt 16 2021 - 05:52
Hei, du kan jo undersøke om det ikke finnes ett dagsenter tilbud av noe slag i lokal området ditt, jeg vet at rus og psykiatri driver slike i flere kommuner, der kan du møte andre mennesker på samme hylle som deg selv og du skiller deg ikke ut fordi om du er trygdet eller har psykiske utfordringer. Psykiatri tjenesten eller fastlegen din har sikkert informasjon om eventuelle slike tilbud.
Avatar

@Mosegrodd

okt 16 2021 - 13:23
for det første Hei! jeg er sikkelig overraska over fine svar! dette er grunnen for at jeg er så glad for at det finnes sånne sider som dette, det er skummelt og føle seg venneløs, over så mange år.. jeg skal oppsøke fastlegen min som kanskje har noen gode råd. har hvert vanskelig og komme seg dit, men med litt støtte så kanskje selvtilliten øker. Takk :-)
Avatar

@10248proteinmolekyl

okt 16 2021 - 13:31
morn!! jeg holder til i Moss. dette er 3 året mitt her.. jeg får prøve og finne på noe som gjør meg glad!
lykke til, til alle dere her inne! :-)
Avatar

Ensomhet

okt 22 2021 - 20:05
Skummelt å kjenne seg forlatt over tid. Noen dager og kvelder må vi nok alle tåle at intet skjer, men så kan det bli laaaangsomme dager.
Fint at du er aktiv selv midt i alt.
Jeg er gubbe midt i landet i høyere alder enn de fleste her.
Fortsett å by på deg selv som bekjentskap, det kommer det neppe noe dårlig ut av.
Avatar

@Gideon71

okt 22 2021 - 23:19
ja, selvom man føler på det og være alene så stopper ikke livet opp fordet..

så det er bare og prøve og komme seg videre på en måte og ikke bli helt stuck inni seg selv

gideon71 du er vel ikke født i 71 kanskje? så altså 49?

uansett så er det godt og få noen råd uansett alders gruppe ;-)

Til forsiden