Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

når det rett og slett blir for mye ensomhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

når det rett og slett blir for mye ensomhet

feb 21 2021 - 16:37
Ja jeg er vant med å være alene,og trenger det ibandt også,men nå begyner det rett og slett og bli for mye. Sitter her alene i denne forbanna leiligheten,savner ungene som er voksen nå og flytta fra byen. Det eneste som skjer er når jeg tar en tur på butikken. Har veldig få venner,sånne jeg kan prate med. Jeg er ufør pga mye helse problemer,nå er jeg derimot bedre og har et desperat behov for å gjøre noe,føle at det er behov for meg.
Men det har vært mange år nå,og selvtilliten er ikke på topp. Denne corona epidemien tærer på og redsel for å bli syk er der siden jeg er i risiko gruppen. Det har altid vært fryktelig vanskelig for meg å åpne meg opp for fremmede,tørre stole på de,jeg vil men får det liksom ikke til. Kjenner at jeg har et så stort behov for å kunne prate med noen om noe vettugt,den eneste personen som jeg egentlig har kontakt med kan jeg ikke egentlig prate med om noe siden vi er på litt forskjellige plan,og kanskje ikke helt ha de samme mentale behov. Vet ikke om noen får no ut av dette,men var godt å skrive det. Alle sier jeg er så sterk,kanskje er jeg det,men jeg er ikke gjort av stein,og noen ganger kan jeg bare begyne gråte vilt bare feil tanke kommer til meg.
Avatar

forståelse

feb 23 2021 - 03:19
ensomhet
kan være dritt
men
du må tørre
by på deg selv
du må tørre
stole på noen igjen
vet
det er lett å si
men bare prøve!!!!!
Avatar

hei

feb 23 2021 - 13:55
gi meg en lyd så vi kan bli ensom sammen :D
Avatar

Hei

feb 24 2021 - 21:15
Jeg er god til å lytte, så hvis du trenger noen til å snakke med ......send meg en melding. :)
Avatar

Hei

juli 5 2021 - 00:10
Kjenner mæ så igjen i det du skriv, send mæ gjerne ei melding om du vil, snakker gjerne me dæ, alltid koselig å bi kjent me nye menneska:))
Til forsiden