Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

kunne trengt en venn...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

kunne trengt en venn...

juli 6 2010 - 22:06
Hei,jeg kom tilfeldigvis over denne sida,og siden jeg så flere som skrev her som ønsket venner,prøver jeg samme...

Åssen skal en begynne :\

er da 24 år gammel jente fra Telemark.By kan ta's senere.
Har da slitt med depresjoner,selvskading,angst,spiseforstyrrelser, selvmordstanker etc i 10 år fra jeg var 14 år.

Nå etter 10 år fikk jeg hjelp og oppmerksomhet etter at jeg tok overdose smertestillende...(TIL ALLE,ALDRI GJØR DET!!!!!DU DØR IKKE MEN JEG FIKK EN HELVETES NATT,VAR HELT FORFERDELIG;KAN OG FÅ ALVORLIGE KONSEKVENSER MED INDRE ORGANER!!!)

Uansett,jeg kom da inn i min by's DPS,og har gått der siden Januar da jeg tok overdosen.Jeg har gått til psykolog og går på anti-depressive..Omtrent alt er under kontroll,og jeg jobber da med meg selv for å få et bedre liv og for å ikke gå tilbake til den personen jeg var under depresjonen.

En av tingene jeg sliter med,er at jeg aldri har hatt mange venner og har vansker for å finne nye,og fram til mars neste år er bestevennina mi bosatt i Irland pga jobb.

Så er det noen i telemark-området eller byene rundt som har lyst på en ny venn??

Jeg kan jo fortelle litt mer om meg selv etterhvert,men kan da beskrive meg selv som sjenert,stille,til å stole på etc

Liker å se filmer,spille,lese bøker,lage mat,prate med noen på kafe etc...men er åpen for nye ting...

uff,ble merkelig skrevet dette.Men bare å ta kontakt de som vil.Ingen krav på kjønn,alder eller personlighet :)

Og til alle;Det er aldri for sent å få hjelp og bli bedre!Jeg hadde mistet alt håp siden ingen lege trodde på meg.men nå er jeg et nytt menneske!(eller det jeg mener jeg var før depresjonen) og er nå glad for at jeg ble tvunget til legevakt etter overdosen og fikk hjelp av DPS i min hjemby.Fått øynene opp for ting og vil bli en bedre meg og prøver så godt jeg kan med å gjøre det,istedenfor å stenge meg inne igjen...

Hilsen en ensom telemarking.
Avatar

Re: kunne trengt en venn...

juli 7 2010 - 02:22
Heisann! Trist å høre at du måtte ta overdose for å bli lagt merke til.. :( Men, skikkelig godt å høre at du har det bedre nå, det som er viktigst! Jeg er ikke fra telemark, men har venner der som jeg kanskje skal besøke snart..hadde vært moro å bli bedre kjent med deg! Jeg er 20 år og kommer i fra trøndelag, har slitt med depresjon, sosial-angst og selvskading i fra jeg var 17 til nå.. er litt bedre heldigvis:) Bare si ifra hvis du vil bli bedre kjent med meg:)
Avatar

Re: kunne trengt en venn...

juli 11 2010 - 12:33
takk for svaret :) spørs jo hvor i telemark du skal,jeg bor nå i skien da...
men vil gjerne bli bedre kjent med deg :)
Avatar

Re: kunne trengt en venn...

juli 14 2010 - 17:08
Tror i grunn det er en del folk som blir sittende litt pipaleinen rundt om i det ganske land. Jeg er vel kanskje litt heldig ettersom jeg liker meg alene. Kan hende det bare er at man er blitt vant til det og. Er vel ikke den flinkeste med mennesker så istedet for å lage gnisninger ute blandt folk så gjemmer man seg heller unna litt.

Jeg tar innimellom å hengir meg til arbeid. Det får en til å tenke på andre ting enn det mørke som omgir en resten av tiden.

Er borte i denne depresjonen selv og knasker tabletter. Jeg var kanskje heldig ettersom jeg kom rett inn i systemet uten spørsmål og har vel fått ganske bra oppfølging. Det tar gruelig lang tid og man er vel litt rastløs siden man ikke føler at man får gjort stort. Synes det er trist at andre er i denne situasjonen for det er rett og slett ganske hardt å venne seg til det. Har vel flatet ut nå så man ikke lenger er helt nede.

Er forresten også fra telemark. Måtte nesten gjøre meg til kjenne siden det var folk frå heimfylket her.
Til forsiden