Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

knust..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

knust..

okt 19 2019 - 17:45
Nok en gang.. sitter jeg her.. mens eksen har funnet ny.. nok en gang er jeg alene..

Nok et forhold som initiert fordi en annen likte meg, jeg ble sammen for å ikke såre.. så falt jeg pladask og han forlot meg.. igjen.. 7 år.. hvorav 3 år med bare fysisk misbruk.. nok en gang lot jeg meg lure.. nok en gang sitter jeg her med en stor klump i magen.. forlatt... denne følelsen er ikke ny, den er gammel..

farfar misbrukte meg som barn... flere gutter misbrukte meg.. venner.. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre av meg.. jeg vil bare bort. Ende alt.. dette er ikke kjærlighetssorg.. jeg lever i evig sorg. Grunnet tap etter tap,, venner.. familie.. kjærlighet.. noen til døden. noen grunnet krangler...
Avatar

Re: knust..

okt 20 2019 - 19:46
Hei!

Stakkar deg.... Jeg skjønner godt at du har det veldig vanskelig nå og bare vil forsvinne. Vær så snill og fortsett! Du er så god nok som du er og du kommer deg igjennom det. Har du noen å snakke med om dette? Noen du stoler fullt og helt på? Jeg er helt sikker på at du har noen midt i denne katastrofen, for alle har noen, men de ser bare ikke den personen. Ikke gi opp, ok? Du kommer til å få hjelp, og du kommer til å få det bedre. Du vil få se lys, istedet for mørke. Vær sterk.

Å være ensom er superkrevende, og akkurat som deg, kommer jeg fortsatt meg igjennom det gjennom tykt og tynt, og det er ikke dans på roser ihvertfall. Med folk som bryr seg om meg, er jeg helt sikker for at det finnes en bedre verden til meg og, men det tar tid å bli bedre, så derfor sier jeg 'ikke gi opp' til alle, for det finnes en styrke i meg og i alle.

Ønsker deg en super uke!

Avatar

Jeg klarer ikke..

okt 28 2019 - 17:24
Jeg klarer ikke.. Jeg har bedt om hjelp, jeg har sagt ifra til venner.. Jeg har det. men det er for tungt for folk. Jag vil ikke leve mer.. Eksen sletta meg nettopp fra det siste sosiale mediet jeg hadde han på, og jeg knakk helt sammen. Jeg vil ikke mer........ Vær så snill.. Jeg vil ikke..


Hvor mange ganger skal jeg gi opp? Kjærligheten, vennskapet.. miste folk til død og folk ikke vil ha noe med meg å gjøre? Hvor mange ganger?
Avatar

Vær sterk!!!!!

okt 28 2019 - 18:08
Jeg føler deg. Når alt går sånn superdårlig så blir livet plutselig vanskelig å leve. Jeg skjønner veldig godt at det er skikkelig vanskelig å gi opp personer som betyr noe for deg, men det er en del av livet ditt. I livet møter man mange forskjellige personer, som man noen ganger må gi slipp på, andre ganger ikke, men etterhvert som du vokser opp vil du se de som fortsatt var i livet ditt og beviste det. Du må komme deg igjennom vonde tider, men samtidig strekke deg opp, løfte hodet ditt og si til deg selv at du klarer deg. Gi deg selv litt credit for at du har kommet deg langt, for da kommer du til å strekke deg litt lenger. Prøv, selv om du ikke klarer det! Prøv helt til du merker fremgang. Du kommer til å klare det, bare stol på deg selv!
Jeg kan se at du er veldig sterk, for svak er du ikke. Du har bare vært sterk for lenge, og det har påvirket deg.
Jeg vet ikke om du har hørt om en som heter Tale som kaller seg for Helsesista, for hun er hele Norges helsesøster på sosiale medier og svarer ungdommer på Snapchat. Hun pleier å si at alle er en gullskatt på denne jorda.
Jeg håper du får en super uke.
Avatar

Jeg vet ikke mer...

nov 6 2019 - 14:20
Det gjør så innmari vondt. Fysisk vondt innvendig. Har masse angst. Får ikke til å fokusere på studiet, jobb eller venner. Jag kobler ut hele tiden i sammenhenger eller når som helst og tenker tilbake på alt som har vært. Prøver å minne meg selv på det som var negativt med han, for å ikke hoppe foran en bil.. Tenke at jeg slapp unna et forhold med mishandling og annet negativt.. men får ikke til. Det hjelper ikke at jeg til vanlig er alene. Ingen å feire 17 mai med, nyttårsaften, julaften eller bursdagen min. Min tilværelse eller livet mitt, gjør at jeg sliter med å tilpasse meg noe sånt som det her.. Jeg søker... og bare noen skriver fine ting til meg eller spør meg om hjelp, jeg er SOLGT.. jeg sitter og smiler som en idiot, blir innbilsk og tror at NÅ så får jeg litt kjærlighet......


Takk Suvkaj.. Men jeg føler meg ikke sterk mer... Føler meg veldig veldig svak. Gitt opp....
Avatar

Re: knust..

des 2 2019 - 18:17
Det virker som du trenger profesjonell hjelp til å takle dine problemer/traumer. Håper du får dette.
Til forsiden