Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

karantene lei....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

karantene lei....

mars 23 2021 - 22:56
Ja nå kjenner jeg at jeg begynner å bli utrolig lei. alt er jo nedstengt og ingen å henge med. i tillegg så stenger min familie meg helt ute.

ikke nok med det så er det blitt karantene på meg.

så er så lei av alt det her.

har ingenting å finne på og ingen ¨å henge med. kroppen vil bare ligge i sengen hele dagen. men kan liksom ikke gjøre det heller.
må liksom komme meg opp og ut for ellers blir det fort veldig gale.

jeg går snart på veggene her.

klarer snart ikke å drive på slik som tingene er her. noen tips til ting å finne på eller slike ting. eller hva gjør folk i denne pandemien.
Avatar

Hei.

mars 24 2021 - 10:35
Jeg er h.. lei dette cornalivet jeg og. Tror styresmaktene tar i for mye for sikkerhets skyld mtp stengning av alt. Selvsavner jeg krisesenter, angstgruppe, frelsesarmeens teatergruppe, og dagsenteret.

I går bakte jeg boller, bare for å ha noe å gjøre. Ellers leser jeg bøker, har tusenvis av dvd s og cd s å høre på. Jeg har prøvd å tegne litt under coronaen. Spiller ikke stor gitar lenger. Man kan prøve å synge for seg selv, skrive i en bok hva man vil av tanker, refleksjoner, osv osv, bruke fantasien og drodle i veg. Jeg tar av og til en sykkeltur. Setter meg et mål hvor jeg skal sykle først, jeg har pleid å gå på biblioteket, men nå er det også stengt. Kanskje det er noen steder i nærmiljøet ditt du ikke har utforsket? Jeg liker å kikke på gamle hus, i disse tider er det en fordel med fantasi. Skogen begynner å våkne opp, der kan man kikke på fugler sommerfugler og knopper. Kanskje man kan prøve seg på jo jo triks. Noen liker håndarbeid. Stelle planter, potte dem om. Rydde i boden. Se igjennom alt man har. Kanskje kommer man på nye ideer.
Til forsiden