Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jeg har lenge vært eienstøing

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jeg har lenge vært eienstøing

jan 10 2021 - 15:34
helt siden jeg gikk på barneskolen har jeg følt meg alene.
jeg hadde mange venner i barnehagen, men når jeg startet på skolen følte jeg liksom jeg begynte og slite litt. noen år senere fikk jeg diagnosen adhd og asperger. jeg blei alene 45 min hver dag til en dag hvor jeg gikk til de andre satte meg ned kjente jeg blei kjempe redd. jeg har følt meg usynlig og gjør det fortsatt . når jeg startet på ungdomsskolen var det litt lettere fordi jeg hadde øvd lott, men gikk fort tilbake. jeg går aldri ut er bare inne helle tiden . føler jeg har ingen venner. Føler meg usynlig. Er hjemme alene helle tiden og kan jo ikke ut som mange andre fordi jeg har også epilepsi.
hva kan jeg gjøre for og ikke føle meg så usynlig , alene osv?
Avatar

hmmmmm

jan 11 2021 - 21:57
ikke
nødvendigvis
så enkelt
å gi råd her
vet jo
ingenting
om bakgrunn osv
har du feks
hobbyer
håper ting årnær sæ
Avatar

Hei

mars 1 2021 - 21:23
Ikke lett å finne en god løsning sånt hokus pokus..Men prøve ha en rutine å gå tur en time hver dag p fast tidspunkt?Etterhvert kan du legge til en dag i uken gå i butikker og se deg rundt og se følk rund?Etterhvert gå på biblioteket og sitte der og lese en bok?Svømmehal ,Frivilighets sentralen etterhvert..med gruppen som går turer..Vet ikke om det passer deg ..men noe kanskje er passende.:)
Til forsiden