Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hva forbinder dere med ensomhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hva forbinder dere med ensomhet

april 19 2019 - 01:20
Er ensomhet å ikke ha ett eneste menneske i livet å ha ingen venner og familie.er ensomhet å ha mange rundt seg men likevel føle seg ensom det at ingen skjønner deg altså indre følelsen av ensomhet.det å føle ingen bryr seg selv om de egentlig gjør det.noen ganger tenker jeg det er bedre å ha noen å krangle med enn å ikke ha ett eneste menneske å krangle med engang.Det er veldig mange ensome mennesker i Norge altfor mye men når man har mange rundt seg og likevel føler seg ensom har mer med at man føler seg alene i verden at ingen forstår en.Ensomhet er også objektivt altså følelsen.Noen mennesker klarer å være alene for de trives i eget selskap og det er fremmed for meg.I dag har man steder hvor man kan bli kjent med mennesker man har psykiatriske dagsentre man har mental helse samlinger.jeg er med i mental helse blant annet og jeg skrev om dette på Finn venner dom bor i nærheten som faktisk kunne kommet dit og da ble det stille.da tenker jeg du skriver om ensomhet at du har ingen og når noen anbefaler deg noe som er sosialt hvor du kan møte mennesker ha det fint sosialt spise middager sammen da blir det stille der.merker jeg blir provosert du sier du har ingen venner og ingen å være med her kommer noen med forslag faktisk og man blir stille.man må faktisk gjøre noe selv også.Dette er bra sted med fin gjeng og da kan du ikke sitte der jeg har ingen venner også gjør du ingenting selv.Det er skummelt for alle første gang man er der.det var veldig skummelt for meg også.Så jeg blir litt provosert ja.Det var ikke meningen dette skulle bli så langt.Hva mener dere?hVa forbinder dere med endomhet.
Avatar

Ensomhet

april 20 2019 - 04:22
Hvis jeg skal forklare ensomhet med så få ord som mulig, ville jeg nok sagt noe som dette.
Ensomhet er følelsen du sitter med når du er alene, uten at du har valgt det selv. Hvis du sitter hjemme en dag fordi du vil sitte hjemme, er du ikke ensom, men hvis du sitter hjemme alene en dag fordi du ikke har noen å dra med eller møte ,er du ensom.
Avatar

Hei

april 22 2019 - 04:36
Men mange kan føle seg alene og ensom selv med andre rundt.at man ikke blir forstått og er alene om mye selv med andre rundt
Avatar

Sånn oppleves det for meg

juni 24 2019 - 23:26
Tror som du sier at folk kan føle på ensomhet i ulike situasjoner. Men det er vel i sum det å føle seg ufrivillig alene, med tiden, tankene, spørsmålene, fritiden sin, og ingen egentlig dele sorger og gleder med
Jeg er gift, har barn. Men jeg har ingen venninner. Jeg savner det veldig. Og føler meg ofte veldig ensom. Har ikke noen å dele ting med. Joda .med mannen min, men skulle så gjerne hatt noen å snakke "jentesnakk" med. Noen å gå på konsert med (meg og mannen min har så ulik smak) . Jeg er mye alene. Jeg er ofte så trist. ... Kan ikke huske sist jeg gjorde noe på fritiden med andre enn min familie. Blir så trist av å tenke på det. Sånn er det for meg
Avatar

Hei

juni 27 2019 - 23:38
Akkurat det kan jeg skjønne.selv om du har mannen din og familie så er det å ha venner også viktig.En venninne å gå på cafe med og skravle.Rett og slett jenteprat.Hva med mannen din?Har han venner hvor dem har koner slik at du blir kjent med dem?At dere finner på ting som par men også at du kan møte dem på cafe konene til vennene hans.Eller omgås han venner alene?
Avatar

Hei

juli 3 2019 - 12:20
Jeg forbinder det med hvordan én føler det inni oss, ofte påvirket av ytre omstendigheter. Føler at én kan være omigtt av mange mennesker, og likevel føle det sånn. Føler det avhenger av hvorvidt én føler seg sett eller hørt, dog føler at det å være med seg selv kan likefult være en gave som det andre. Avhenger av hva én trives med. :)

-Med vennlig hilsen fra Vetle
Til forsiden