Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hei vil ha en god venn som fårstår:S

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hei vil ha en god venn som fårstår:S

feb 8 2009 - 00:11
hei gutt 22 her eg bor en tøff plass der alle skal være "TØFFE/KULE" allti fatter d ikke di viser aldri føleslser/fårståelse.. hva går det i i groen hvorfor skal alle gutter være tøffe? så eg har noen vennern men ingen har fårståele di sier bara du må nok ut å jobbe noe som eg prlvde men d sa bang da 3 4 ganger i hodet;(,
fekk endeli en diagnose som eg kansje kan dra nytte av? fikk mani med psykose symptomer:(. har blitt behandle med antipsykotiske i 6 7 år nå.
får noen dager siden fekk eg diagnosen mani etter å ha prøvt antidepreseive i 2 uker (venlafaxin). da var eg høgt å lavt hele tia så fatter 0 åssen eg skal klare meg fremover må eg legge om livet litt elr må eg leve det sånn eg gjorde når eg trudde eg hadde psykose (type paranoid)
Avatar

Re: hei vil ha en god venn som fårstår:S

mai 9 2009 - 06:11
Hei!
Jeg er en jente på 17 som lider av sosial angst og er depressiv uten og få hjelp enda.
Jeg har i noen år nå prøvd å "stikke fra problemene" ved å stenge meg selv inne og flytte når jeg har fått nok.
Jeg bodde på ett sted hvor kun bare merkeklær var godtatt og kun de "kule" fikk nye venner og ble invitert dersom det skjedde noe.
men jeg var visst aldri en av dem, og satt stort sett kun hjemme.
jeg kunne tenke meg en og prate med om livet, og kanskje få en god venn i den personen, så om det er noen interesse så er det bare å skrive til meg=)
mvh. Silje
Avatar

Re: hei vil ha en god venn som fårstår:S

mai 13 2009 - 21:30
Hei!
Jeg forstår godt hva du mener, er ikke alltid lett å føle at en passer inn. Det at folk ikke viser følelser betyr ikke nødvenidigvis at de ikke har noen, men at de er redde for å vise det. Dette kommer av usikkerhet. Se heller styrken i at du klarer å føle,- ta vare på tankene dine.

En diagnose hjelper deg kanskje med tanke på evt medisinering(?). Føler du at det hjelper, og isåfall hvordan går det med deg nå?

Folk bryr seg om hverandre, de har bare så utrolig sårt for å vise det.
Til forsiden