Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

har venner, men føler meg ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

har venner, men føler meg ensom

mars 8 2021 - 00:13
Hei.
jeg har flere venner og en kjæreste, men likevel føler jeg meg ensom. Jeg føler ikke jeg kan fortelle noen hvordan jeg egt har det. Jeg vil liksom ikke være til bry, eller høres ut som jeg bare vil ha oppmerksomhet.

Har liksom aldri vært typen som snakker om mine egne følelser, ingen har oppfordret meg til det eller normalisert det.

Hvorfor klarer jeg ikke å bare si at jeg ikke har det så bra? Hvorfor kan jeg ikke bare innrømme at jeg føler meg ensom? Er det flere som føler det som meg?
Avatar

Hei fine deg!

mars 9 2021 - 12:00
Du er heldig som har venner, men jeg tror du trenger å øve deg på å snakke med de omlitt dypere ting. Ved å snskke med venner kan du også gæhjelpe dem med å åpne seg og dere kan komme nærmere hverandre. Det kan også hende at du blir møtt med at de ikke forstår. Men cit da at de også er helt uskyldig i dette. Så klart hvis du blir møtt på en negativ måte må en vurdere om vennskapet er vært å ta vare på.

Ellers anbefaler jeg å begynne med egenkjærlighet. Det kan hjelpe mot ensomhet som skyldes noe i deg selv.

Klem
Avatar

hei

mars 10 2021 - 11:29
kjenner meg så igjen der lina.rise :(
Avatar

Re: har venner, men føler meg ensom

april 25 2021 - 11:30
Hei. Jeg føler heller ikke at jeg kan si hvordan jeg egentlig har det. Jeg er redd for at folk vil bli skuffer, eller at jeg er til bry som du sier. Akkurat som at jeg tror andre forventer at jeg alltid skal ha det bra, liksom. Men jeg er ikke sikker på om disse forventningene er noe jeg lager meg selv eller om de rundt meg faktisk forventer det, om du skjønner..
I familien min har jeg alltid følt meg ensom selvom jeg er sammen med de - jeg har prøvd å prate dypere om det, med de, men får lite respons.

Det er vanskelig å gi ett svar på hvorfor du synes det er vanskelig å åpne deg opp, kanskje du vet svaret selv hvis du spør deg selv? Men du er uansett ikke alene. Kanskje du er redd for å kjenne på egne følelser, hvis du ikke er vant til det?
Til forsiden