Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

frykelig ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

frykelig ensom

des 12 2008 - 15:46
dagenne er så lange, nettene også .jeg vil så gjerne kunne snakke med noen få meg en god venn. missforstå meg ikke jeg har hatt mange gode venner, men de fleste takkler ikke når andre har det vond og de glir bort en etter en.

så så sitter jeg her vil bare ha noen å snakke med en som kan trene sammen med meg en som jeg kan være der for og en som kan være der for meg.,

ensomheten bare sluker meg slik som det er nå.

ensom. ett ord som det finnes så mye i ,bare ett ord for noen. men realitet for veldig mange.
Avatar

Re: frykelig ensom

des 17 2008 - 19:45
Huff... så trist å lese. Gjør det enda vondere å lese at du har det på samme måte som meg. Jeg føler akkurat det samme at ensomheten bare sluker meg mer og mer.

Gjør så vondt at det sitter såmange som oss rundt omkring i detta landet som er ensomme og at det ikke finnes heller så mange tiltak for oss.

Jeg har ingene gode venner/venninner. Så det er ekstra tungt.
Sender deg en god klem over.
Avatar

Re: frykelig ensom

des 19 2008 - 21:12
hvorfor skriver vi ikke hvor vi er fra.prater noe på privaten og ettersom hvor vi bor avtaler vi om vi vil møtes. for det ser ikke ut til at det er noe chatrom for de innen psykologien
Avatar

Re: frykelig ensom

mars 25 2009 - 23:04
vell jeg har det veldig likt som deg jeg følger med deg lykke til
Til forsiden