Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

forlatt og gitt opp av psykiatrien

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

forlatt og gitt opp av psykiatrien

okt 7 2009 - 16:39
hei

jeg er en kvinne på 30 år.
jeg har hatt tilbakevendende depresjoner siden førskolealder.
jeg har vært selvskader siden jeg var 10-12 år, har periodevis spiseforstyrrelser og ble diagnosert med ADHD når jeg var 23.

har hatt 9 diagnoser men ingen passet så de ble slettet etterhvert, ADHD og depresjon er mine eneste diagnoser nå.
har prøvd så og si alle tilgjengelige medisiner uten effekt, alle er fjernet nå, men jeg er fortsatt alvorlig syk. skader meg og er suicidal på jevnlig basis.

akutt psykiatrien tvangs innlegger meg og skriver meg ut samme dag hver gang jeg mister kontrollen og gjør noe dumt..
begrunnelsen er at jeg har vært syk så lenge og har prøvd så mange behandlingsmetoder at det er ikke mere de kan gjøre for meg.

så nå sitter jeg hjemme alene med mine tanker og følelser og føler meg fullstendig forlatt.
jeg vet det er noe galt med meg, jeg vet jeg kan være vanskelig å sammarbeide med, jeg er sta, egenrådig og oppfarende.
men jeg skulle ønske noen kunne hjelpe meg med å finne ut hva som virkelig feiler meg, kanske jeg kunne blitt "fikset" og blitt et produktivt medlem av sammfunnet da?
er det noen andre som har lingnende erfaringer?

takker på forhånd på eventuelle svar og gode råd

tantemaya nordland
Avatar

Re: forlatt og gitt opp av psykiatrien

des 22 2009 - 01:00
syntes så synd på deg da jeg leste innlegget ditt. Jeg har også adhd. Er sterkt plaget og i en alder av 40 fikk jeg starte opp på medisiner. Det var først da jeg gikk til lege for å få bekreftet diagnosen. Mine 3 barn har samme diagnose, De fikk den hjelpen de skulle ha i sine tidlige barneår, men da de var forholdsvis store følte jeg at det var min tur til å få hjelp. Ble mye bedre, har angst og depresjoner til tider,men klarer meg på en bedre måte nå. Jeg ønsker deg alt godt, og håper du får den hjelpen du trenger etterhvert.
Avatar

Re: forlatt og gitt opp av psykiatrien

des 29 2009 - 01:26
Heia..
Tror du virkelig du er gitt opp av psykratri tjenesten? Jeg tror ikke du er gitt opp, kansje du føler det slik veldig sterkt for du sliter nå?

Nå vet ikke jeg hvor i Nordland du bor, men vi har jo noe som heter villa vekst, hører mange har gode erfaringer med å være der, x-huset er også veldig populært, da blir du endel av samfunnet, men det er rom for å være bare DEG, de gir deg rom for dine problemer.

Det er mye man kan ønske, å vi alle ønsker jo at noen skal komme å gjøre jobben for oss, det er så tungt å snu sinnet alene, men desverre kan de bare komme med tips og råd...

Synes det hørtes veldig uproffesjonelt ut å sende deg hjem fra akutt posten for at du har prøvd behandlingsmetodene deres, det skjer jo ofte endringer i hva som er god hjelp og hva som ikke er så god hjelp lengre, det er jo ikke bare å si: Å du har prøvd alt, vi kan ikke tilby deg mere, da mister jo du troen på at du skal bli bedre, når de andre ikke tror mere...

Nei, jeg vet ikke har ikke den erfaringen med å bli sendt hjem, jeg ser at reglene er endret her, nå skal du igjennom psykriatriker på vop til vurdering, så skal fastlegen kontaktes, før du kommer på post oog på posten skal du igjennom 2 psykriatrikere og deres vurdering om hvor stort problemet er.
Så det har blitt veldig strengt, når de 2 psykriatrikerne har evaluert deg, da bestemmer de hvilken post du skal innom..

Men det er 0-toleranse på selvskading på NPS, det er en advarsel så blir du sendt hjem for å tenke, så du har rett det er ikke mye enkelt...

Hilsen ei i nord...
Til forsiden