Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

forever alone uwu

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

forever alone uwu

okt 13 2019 - 11:42
Hei! Jeg er ei jente på snart 24 fra Romerike som ønsker å ha noen å snakke/skrive med. vanskelig å få venner, sliter med selvtilliten og sosial angst etter flere år med utfrysing. har diagnosen asperger, Synes det er vanskelig å ta kontakt med andre, har ingen venner rundt meg. liker anime og manga, videospill og cosplay. er ganske sjenert men glad i dyr. c:
Avatar

Re: forever alone uwu

okt 16 2019 - 03:36
Det er ytterst fasinerende å se hvor like i interessene vi Asperger folk kan være ???? plagene med diagnosen kan kanskje sprike litt tror jeg.
Avatar

Hei Leonoras

feb 23 2020 - 00:00
Forever alone uwu forstår deg godt :(, jeg føler det samme det er så kjedelig å trist å være alene jeg sitter inne hele tiden holder meg mest inne jeg har ingen venner å har ikke hatt venne besøk på 6 år eller mer, å snakke å skrive med noen som er glad i deg å som bryr seg om deg er kjekt å hyggelig, ja er veldig vanskelig å få deg venner jeg har jo prøvd i flere år også men er ikke lett når folk forlater en, jeg har noe lignende :), det er ikke så lett å ta kontakt med andre til tider man lurer jo ofte på hvordan folk vil være mot en å hvordan personen reagerer og om den personen er snill eller vil forlate deg å være frekk å slem, er jo mange som bare blokkerer en å forlater en etter en stund så lurer man på om det er ens feil å om man gjorde eller skrev ble felt og så blir man lei seg :(, jeg har heller ingen venner rundt meg forstår godt hvordan du har det man er i sin egen lille boble helt alene liksom :(,vel jeg er glad du liker det for jeg elsker Anime :) det er elsk og mange er kjempe digg men det blir bare solgt på enkelte steder på brukt butikker det ble stoppet opp av salg av manga for mere enn 10 år siden eller mer for mange mange år siden :(, er trist, men man får lest på nettet også hvis man vil da :) men er ikke alt som er tilgjengelig er så lite som er tilgjengelig i Norge av anime er trist :(, finnes heldigvis YouTube og Netflix det er jo noe iallfall, er jo andre strømme tjenester også men de fleste av dem er ikke tilgjengelig her i landet i Norge i andre land er det tilgjengelig, videospill elsker jeg å spille men er lenge siden men digger å spille i flere timer hehe c: går fint om du er sjenert det er bare søtt det altså C: uwu, cosplay synes jeg er veldig stilig jeg har aldri prøvd det før men elsker det for draktene og kostymene ser så rålekre å kule ut elsker det :3 dyr er søte å morsomme, ta gjerne kontakt om du vil uwu owo hilsen meg Geirmund :3
Til forsiden