Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

følelsen av ensomhet -23år/tromsø

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

følelsen av ensomhet -23år/tromsø

april 13 2020 - 21:49
hei. hvor skal mann egentlig starte.

jeg er da en gutt på 23år, ganske oppegående, og uten å spesifisere det ytterligere så studere jeg innenfor helse & sosial fagene om dagen.

i løpet av barndommen hadde jeg mange venner, samtidig som jeg har drevet med forskjellige aktiviteter. jeg kjente på følelsen av å være ensom for første gang for 3 år siden. Dette var en tid da jeg akkurat hadde begynt å studere. Det har siden den gang gått både opp og ned.

vanligvis er jeg ikke den typen som kan oppfattes til å være ensom, jeg er lett å prate med og flink til å skjule at det ikke alltid går bra. jeg kjenner ofte på den følelsen selv om jeg er omringet av andre, men fremstår allikevel ikke ensom

jeg driver med styrketrening, og har brukt det som en slags sosialiseringsarena, synes derfor det er litt ekstra tungt å ikke få trene om dagen.


Avatar

Ensomhet i seg selv!

april 13 2020 - 23:38
Du kan føle deg ensom selv om du har mange folk rundt deg. Ensomhet er bl.a et savn etter noen likesinnede der du faktisk får dekket noen behov.
Jeg har vært mye ensom fordi jeg ikke har hatt noen venner. Det har endret seg! Men noen ganger føler jeg meg ensom fordi jeg ikke føler andre helt skjønner hvordan det er å være meg. Det er litt sårt.
Veldig fint at du finner arenaer der du kan ha folk rundt deg. Men vanskelig nå i disse Corona tider.
Avatar

Jente 19 / Finnmark

april 14 2020 - 01:29
Jeg kjenner meg veldig igjen i dette. Er så ensom som aldri før. Depresjonen griper bedre tak enn noen gang tidligere nå, med flere faktorer enn før. Det har vært tungt å bli revet ut av den gode og trygge hverdagen som jeg er så glad i. Jeg vet ikke hvordan jeg skal takle dette.
Avatar

Trening og ensomhet

mai 3 2020 - 00:08
Kjenner meg litt igjen i det du skriver. Føler vi gutter ofte prøver å skjule ensomheten vår for å ikke fremstå som svak.
I min tid som student hadde jeg en treningskamerat som jeg knyttet sterke bånd til. Det begynte med en enkel treningsøkt til å bli fast over flere år. Kjenner at jeg savner han veldig til tider. Vi holder kontakten, men det er selvfølgelig ikke det samme som før siden vi nå bor på forskjellige plasser.

Kanskje du kan høre med noen rundt deg om de ønsker å finne på noe i forbindelse med trening ute? Gå en tur, jogge, ski, ro, sykle, uansett.

Til forsiden