Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ensomhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ensomhet

sep 4 2021 - 01:48
hei.mann på 55 år. Opplevd det jeg vil kalle for ekstrem ensomhet. Ofte 2 uker uten prate med et menneske. Samtidig plaget med noe sykdom som gir litt smerte. Tankene og gå her aleine resten av livet er uutholdelige. Jeg skulle så gjerne ha ei å passe på. Bli passet på. Men hva er sjansene for finne henne når man bare er aleine? Hva er sjansen til forandre livet når man på en måte ikke føler man orker kjempe lenger? Man har nok med tankene om at man ikke blir bitter. Ikke går i den fellen det er å føle hat mot noen. Ikke bli et offer. Har tidligere sett i kontaktannonser. Men verden er jo plutselig blitt full av damer som er på fjellet, padler, etc. stort sett ikke en profil å finne der man er i fjellet på gammle måten. Et telt. En fiskestang. Enkelt. Uten utstyr til 20 tusen.
Savner altså det enkle. Det enkle finnes vist ikke lenger.
Og sorgen, sorgen er blitt så komplisert også. Noen som har lyst «spille litt ball» om disse tankene.?
Avatar

Re: ensomhet

sep 4 2021 - 05:43
Har du prøvd online dating? Bare et tips. Men det er sikkert ikke lett å finne noen der ute.
Avatar

Re: ensomhet

sep 5 2021 - 13:18
Ensommann1965
Kjenner meg igjen i det du skriver.
Jeg er nesten 20 år eldre, og sliter med sykdom og angst/ensomhet.Savner også noen å prate med.Ensomheten er nesten det verste. Sitter alene mesteparten av tiden.Så du er ikke alene.
Avatar

Spille ball

sep 7 2021 - 08:37
Jeg føler smerten og desperasjonen din. Fryktelig å kjenne på ensomheten og samtidig prøve å bevare verdigheten og å ikke bli bitter.
Jeg tenker at der nok finnes kvinner som også liker det enkle livet, gjerne ute i naturen. Et telt, et bål og gjerne ei fiskestang.

Ta kontakt om du vil :)

Godemine
Til forsiden