Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ensomhet ja

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ensomhet ja

mai 25 2021 - 19:47
Huff, dette sitter langt inne. Men føler jeg vil få det ned på «papir». Kveldene blir lange. Ensomme, og ofte vonde. Tankene kretser rundt alder. Hvor ble årene av. Rundt familie, hvorfor og hvordan endte det opp med at man stod uten familie. Jeg ser på fb. Tusenvis av vellykkede familier. Lykke, og ikke minst bilder av nye biler, Hus, Jeg tenker på at jeg rotet det til mht til dette å kunne bli pappa selv. Kunne jeg bare skrudd tiden tilbake, tatt andre valg. Og fått den utrolige gleden det må være å få bli far. Men det er en av mange ting som nok er for seint. 10 år siden ja, da kunne jeg kanskje truffet ei som ville starte en familie. Men nå? Neppe. Tiden har rast fra meg. Tenker ofte på at det må da være ei der ute som trenger meg? Der vi kunne utfylt hverandre. Bygget noe i lag. Men nei, det blir nok med drømmen. Og heldigvis er drømmer gratis. I disse tider er det nok mange som har det verre enn meg. Dessverre. Og det er ikke at jeg ikke unner alle fb venner et godt liv. Men det gjør vondt se alle de vellykkede bildene. Lese historiene, mens tiden går fra enn….
Ønsker alle som er på dette forum en flott uke. Ta vare på hverandre. Ring en venn. Og ikke minst, dere som er i forhold , og sliter. Husk at gresset ikke er grønnere på andre siden. Husk at man er dobbelt så sterk som to, selv om det til tider må kjempes for det man har.
Avatar

Re: ensomhet ja

juni 27 2021 - 08:28
Er du så sikker på at disse vellykkede bildene på fb forteller hele sannheten...?
Og du, 54 er da ingen alder. Sjansen til å få barn er ennå der, og sjansen til å treffe ei du kan utvikle et godt fellesskap med er stor. Jeg har troa på det, på deg. Hva med deg?
Jeg er ei dame på 60+ som endte opp med mann og barn etc.... Men så var ikke det så bra heller.
Nå sitter jeg som deg, dagene kretser rundt mye vondt. Hvorfor tok man de valgene man gjorde. Etter dyp selvgransking har jeg skjønt, man gjorde det beste man kunne utifra der man var i selvinnsikt. Å tilgi seg selv og være snill med seg selv, er den viktigste oppgaven nå. Å fylle livet med litt glede er av avgjørende betydning, kjenner jeg. Hva med deg. Er du flink til det...
Kanskje vi kan inspirere hverandre.? Legg meg gjerne til som venn.
Avatar

Tanker!

juli 4 2021 - 21:22
Wow så inspirerende å lese Lysogmørke!
Tusen takk!
Til forsiden