Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ensomhet, aldri igjen, er ikke det fint?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ensomhet, aldri igjen, er ikke det fint?

april 27 2019 - 02:57
Er snart 25 år klarer ikke skjønne hvordan folk fungere. Fra ung alder har jeg aldri hat venner lenge en noen få måneder. Noe som jeg tror har gjort at jeg ikke klart å skjønne den sosiale dynamikken. De siste 5 årene har jeg gått på høgskole uten å få noe stabil vennskap eller relasjoner. Jeg har prøvd alt fra klubber og er med i alle arrangement skolen klarer å arranger. Og hver gang feiler jeg, jeg møter opp, loker rund og drar hjem alene, igjen, og venter til neste gang noe skjer. Har aldri hatt nære relasjoner eller noe sex liv, noe som gjør at jeg føler at jeg går glipp av livet og det er ikke vits å fortsette å leve lenger. Jeg er lei av å være taper i liver og jeg har bestemt meg får ta livet mitt i juni i år. Jag har hatt en sånn frist lenge nå og det er nå jeg føler jeg har fått nok. Ingen venner, sex, jobb, stabilitet, framtid eller penger, det går bare ned over og jeg orker ikke å prøve fikse noe av det lenger. vil bare at alt skal være over
Avatar

Re: ensomhet, aldri igjen, er ikke det fint?

april 27 2019 - 03:25
Hei, du.

Det er vondt når det føles som om ingenting går ens vei, men det betyr ikke at alt er håpløst. Det høres ut som om du er i en veldig depressiv tilstand, og det er noe du kan få behandling for, så du kommer deg ut av tankemønsteret som overbeviser deg at det ikke er verdt å prøve mer. Du må forstå at det du føler nå er et klart symptom på psykisk ubalanse, som det er gode odds for å komme seg ut av hvis du oppsøker profesjonell hjelp

Utifra hva du forteller, så virker det ikke som om du har oppsøkt hjelp tidligere, og da er det heller ikke noe rart det har blitt verre over tid, men du skal ikke trenge å bære de vonde tankene og følelsene dine alene. Selv om det er forståelig at du vil ut av smerten og meningsløsheten, så er selvmord en permanent løsning på et midlertidig problem. Fatt mot og kom deg til en lege snarest (bestill gjerne hastetime) og fortell hvordan du har det. Det er håp for deg, du er verdt å hjelpe, og du er ikke alene. Hold ut.
Avatar

Re: ensomhet, aldri igjen, er ikke det fint?

april 29 2019 - 05:48
Hei dennionx.

Jeg ser at du har det svært vanskelig og ikke ser noe håp. Jeg ønsker at du skal ta kontakt med oss på Hjelpetelefonen tlf.nr. 116 123 eller at du skriver inn til sidetmedord.no. Du trenger og fortjener all den støtte og hjelp du kan få, og ved å snakke med oss står du ikke alene i dette lenger.

Vennlig hilsen
Administrator
Til forsiden