Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

de glemmer meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

de glemmer meg

juli 21 2017 - 22:27
Hei. Dette er mitt første innlegg på denne siden, er bare fordi jeg ønsker å få ut litt tanker siden det gjør så vondt. Akkurat nå er venner av meg på byn..jeg skulle gjerne vært på byn sammen med dem, men det er jeg altså ikke.

Tidligere i dag sa den ene vennen av meg at h*n skulle til en annen venn da via snap, for jeg spurte. Jeg satt der og tenkte jeg skulle gjerne vært med, for jeg antok at de skulle ha vors og så på byn, men jeg sa ingenting.

For jeg klarer ikke å kaste meg etter dem og si: Kan jeg være med? Jeg føler blir påtrengende eller noe lignende (et sosialt problem jeg sliter med dessverre pga lav selvfølelse og selvtillit). Jeg skaper deretter min egen ensomhet med å gjøre dette.

Denn3 vennen pleier å spørre om jeg vil bli med, for h*n vet jeg sliter med sånne ting som dette. Men det gjorde h*n ikke i dag. Det føles så rart siden h*n vet jeg er hjemme, h*n vet jeg har mulighet til å være med og h*n vet at jeg bare sitter hjemme og ikke gjør noe fornuftig, og så spør h*n ikke om jeg vil være med i dag.

Vi var på byn sammen sist helg, to dager på rad faktisk for da feiret vi noen og ja.

Jeg føler at disse vennene glemmer meg på en måte, selv om jeg kunne sagt noe osv. Har skjedd et par ganger, der jeg føler de gjør ting uten meg, uten å spørre meg om å være med, og akkurat da føler jeg meg så ensom at det gjør vondt.

ble en liten og for kort oppsummering av tankene mine, litt for vanskelig å skrive de ned for de er så innviklet.
Avatar

Velg dine egne muligeter

juli 21 2017 - 23:08
Hei der :)
Eg ser du skriv at du har lav selvfølelse og slevtillit...kan eg spørre deg koffor har du det egentlig?
Slik som alle andre.. du er no like god som alle andre, ingen er bedre eller flottere enn deg, og korsen kan du føle deg påtrengende når vennen din spørr deg om du har lyst å bli med? Da vil han den vennen din at du skal vere med å ha det artig. Det du gjer no er liksom som om du skaper deg et bilde av at du ikke har lyst, men egentlig har du lyst, så når du har og så lyst å vere med, koffor ikke? Fortjener ikke du å gå ut og ha det artig du og så slik som alle andre? Vel det kan eg si til deg min venn, du fortjener å gå ut i byen eller å gå sammen med vennene dine eller folk og oppleve ting. Det er nok mennesker som har det vondt og elendighet, ikke lag livet ditt til mer ensomhet og vondhet, gjer livet ditt bedre, gå ut ha det gøyt, du fortjener det like mykje som alle andre som har mulighet til å ha det godt med deg selv, du har mulighet til å oppleve ting, la mulighetene komme til deg , ta en kjans til å gjere det du har lyst til, du selv lager mulighetene dine :)
Til forsiden