Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

bursdag

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

bursdag

feb 26 2018 - 17:52
Nok en bursdag alene.. hva i alledager skal man finne på?

de jeg har spurt om å komme en tur har enten ikke tid eller orker ikke fordi de er så slitne etter dagen. Jeg spurte allerede i 10-tiden i dag.. De jeg har spurt er familie... Venner har jeg omtrent ikke, har bekjente ja, men ikke venner.

jaja, det er vel ikke noe stort å ha bursdag lengre.

vet ikke helt hvor jeg vil med dette bortsett fra å spørre om hva man kan finne på når man er alene.. Akkurat nå har jeg slitt ut en kortstokk fordi jeg legger så mye kabaler og musikk har jeg hørt på nonstop i snart 30 timer. Beklager rablet mitt!
Avatar

Re: bursdag

feb 26 2018 - 18:15
Gratulerer sååååå masse med fødselsdagen din! ;-) :-D
Avatar

Re: bursdag

feb 26 2018 - 18:33
Tusen takk :)
Avatar

GRATULERER

feb 26 2018 - 18:55
Gratulerer så mye med dagen..Har et innlegg på ensom forumet jeg også,oppdaterte den idag(med overskrift 'Jeg er ensom')
Igjen,gratulerer :-)
Avatar

GRATULERER

feb 26 2018 - 18:55
Gratulerer så mye med dagen..du er ikke alene om å ha feiret bursdag alene,vi er nok to om det..Har ikke så mange venner jeg heller,så jeg oppdaterte innlegget mitt på ensom forumet idag(med overskrift 'Jeg er ensom')
Igjen,gratulerer :-)
Til forsiden