Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

alene og uønsket

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

alene og uønsket

jan 6 2023 - 22:57
nesten hele mitt liv har jeg følt meg ekstremt alene. vennene mine har utestengt meg veldig ofte, baksnakket meg og har til og med hatt problemer med faren min hvor jeg har hørt han si masse stygge ting om meg. nå som jeg har funnet ekte og nye venner så klarer jeg fortsatt ikke å tro at de vil faktisk være venn med meg. jeg tror ikke på at noen vil faktisk være med meg fordi de bryr seg om meg eller liker meg for den jeg er. vet ikke hvorfor de er venn med meg engang. jeg føler hele tiden at jeg skylder dem noe for å henge med meg, som om de gjør meg en tjeneste ellernoe. det er så vanskelig å beskrive den følelsen jeg har men den har gjort det vanskelig for meg. vil ikke spørre noen om hjelp for da legger jeg problemene mine over på de. så har egentlig aldri hatt noen å snakke med selv om jeg merker nå at jeg virkelig trenger noen.
Avatar

Re: alene og uønsket

feb 11 2023 - 22:38
Hei.Du må endre din indre dialog..du er verdifull og verdt å ha ekte gode venner..Mobbere skal eie skammen og den dårlig karma ikke du..Nå skal du åpne døren til solskinn og var sammen med de som verdsetter deg..Sender deg en klem og er glad du har noen rundt som bryr seg.Stol på du er verdt det..Ekte venner er der i alle slags tider på godt og vondt..:):)Bra du fant de..Ekte venner er ikke lett å finne..man har få ekte venner..og gjerne er de der for livet uansett hva og hvor langt fra hverandre man bor.:):) De er vanskelige og finne og uerstattelige og.:):)So keep together and trust is ment for you because you deserve it and because they see your value as soul and personality.
Avatar

Re: alene og uønsket

feb 12 2023 - 14:23
Har du prøvd å forklare dette til vennene dine? Det kan jo kanskje virke som om du er negativ og paranoid om du beskylder de bare for å prøve å være dine venner, sånn at de kanskje kan trekke seg unna igjen. Om du tar deg tid og forklarer hvorfor du er sånn, så vil de kanskje være litt mer tålmodig også.

Men det er vanlig å få andre prioriteringer når man blir eldre, sånn at de tingene man ble mobbet for ikke lenger står i fokus hos mobbere. Jeg håper du prøver å slippe de inn i livet ditt, sånn at du får masse venner og støtte. Husk å vær litt kritisk også, for det finnes mange uærlige rasshøl på denne planeten og det kan til tider være litt utydelig hvem som er hva...
Avatar

Hei

mars 2 2023 - 20:15
Jeg har hatt å har det på samme måte vil du prate så bare skriv til meg
Til forsiden