Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Why

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Why

april 16 2022 - 20:17
Jeg har så lyst på en ekte venn, en som er min bestevenn tilbake

Jeg føler at alle vennskapene jeg har hatt har vært ensidig. Alltid jeg som må ta initiativ.
Jeg føler meg ikke verdsatt, og er veldig ensom
Avatar

Re: Why

april 16 2022 - 23:53
Du vil finne det men det vil nok ta litt tid men det og ikke ha gode venner betyr ikke at du er verdt mindre det er fortsatt folk som bryr seg om deg men det er ikke lett og se noen ganger.
Avatar

Hei!

mai 16 2022 - 21:57
Du er absolutt ikke mindre verdsatt, det har jeg lært meg da jeg noen ganger føler akkurat som deg. Mennesker har forskjellige måter å vise vennskap på, men bare å sende meg melding om du ønsker :) er 31 og bosatt i Vestfold, men spiller ingen rolle for meg hvor du bor eller hvor gammel du er :)
Avatar

Re: Why

juni 13 2022 - 21:11
Hei,

Jeg har kjent på det samme selv, du er ikke alene <3

Kanskje du kan ta en pause i å ta initiativ med venner du mener ikke har tatt nok initiativ, se om de kontakter deg? Da får du også signalisert dine grenser, at du forventer initiativ tilbake. Og hvis ikke du hører mer, kanskje det er best å gi slipp.. <3

... Og noen ganger så lurer hjernen en med å si "alltid". Kanskje hvis du tenker deg om, at du har 1 venn som også tar initiativ? :)
Til forsiden