Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vestfold?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vestfold?

april 29 2018 - 22:26
hei!

Vet egentlig ikke hvor jeg skal begynne, men jeg er sikkert ikke den eneste som fant veien hit gjennom google med søkeordene "finn venner ensom" og i mitt tilfelle i vestfold.

har mistet alt av kontakt med venner og bekjente gjennom årene av forskjellige grunner, noe som har ført til en kjedelig, men også ensom hverdag.

Er 23 år, bosatt i Tønsberg. sosial og veldig glad i mennesker selvom jeg har noe angst problematikk å slite med i hverdagen. liker å finne på det meste, og vil si at jeg er veldig lett å komme overens med. Ønsker å bli kjent med folk fra vestfold som det går ann å møte og finne på noe med. Har sett at det er mange som har veldig mye fokus på kjønn her inne. Selv kunne jeg ikke brydd meg mindre om dette. Gutt eller jente, ta gjerne kontakt så begynner vi med en prat og tar det derfra.

Om noen ser dette og finner det interessant, så send meg gjerne en melding :)
Avatar

Vestfold

april 29 2018 - 23:38
Hei. Kan forstå utfordringene noen har i forhold til dette. Har også slitt med det tidligere selv.
Avatar

Re: Vestfold?

mai 20 2018 - 21:26
Hei! Jeg er jente på snart 21 år. Jeg bor i Oslo men er egentlig fra Sandefjord. Hvis du har lyst til å prate sammen og bli kjent må du gjerne sende meg en melding. Jeg er fortsatt en del i Vestfold og har planer om å være der store deler av sommeren. Hadde vært kjempehyggelig å få bli kjent med deg! ☺️ Klem.
Avatar

Re: Vestfold?

mai 20 2018 - 23:57
Hei!:) det hadde vært hyggelig, har sendt deg venneforespørsel og melding.
Avatar

Hei! Er en mann fra re i vestfold

mai 24 2018 - 15:36
Kjenner bare 3 personer så er bare å sende en meld :)
Til forsiden