Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vennskap

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vennskap

mai 14 2017 - 00:46
Ensomhet er vanskelig å snakke om. Å inrømme at du er ensom er ikke bare tungt, men i mitt tilfelle nesten "flaut".. Selv om jeg vet mange sitter i samme båt som meg.
Jeg er 24 år, og har ingen venninner å dele tanker og opplevelser med.. noe jeg synes er både trist og et savn i livet mitt. Jeg har en datter på 5 et nurk i magen og en samboer, så jeg tilbringer mye tid med familien min. Men kjenner at det hadde vert godt med andre relasjoner, å kunne prate om andre ting , og ikke bare være "mamma" .
Jeg har i mange år trodd jeg hadde venner, som jeg gjorde alt for! Det var ikke et øyeblikk jeg ikke stilte opp eller støttet dem.. men det slo meg en dag at det var helt enveiskjørt i mitt tilfelle. . Den dagen jeg fant ut jeg ikke orket å springe etter alle å alltid sørge for kontakt så hadde jeg plutselig ingen. Slik har det vert en god stund nå.. så nå vill jeg starte på nytt , og håper jeg kanskje treffer noen som ønsker det samme som meg: et gjensidig vennskap med både tillit , positivitet og glede.
Jeg er selv en utadvendt å positiv person som snakker om alt mellom himmel og jord. Jeg er veldig jordnær, og har opplevd en hard oppvekst , og har hatt et tøft liv generelt... så jeg kan relatere til mange problemer og lidelser, og er flink til å lytte..
Sitter du i samme båt som meg , eller bare vill ha noen å prate med så ikke nøl med å ta kontakt
Avatar

Respekt =)

mai 21 2017 - 12:18
Jeg fikk inntrykk av at du er en sterk person. Det liker jeg =) Dessuten virker du ydmyk siden du har opplevd noe vanskelig.
Klem
Avatar

Vennskap

mai 25 2017 - 05:00
Sendte deg melding =)
Avatar

Vennskap

juli 3 2017 - 07:46
Du, jeg vet ganske godt hvordan du har det, gar alltid gjort allt jeg kunne for mine venner, men når jeg begynte å si nei, eller spørre om noe tilbake ble det helt stille. Får kanskje snakket litt om jeg klarer å tving noe ut av dem.
Avatar

Sandnes93

juli 3 2017 - 21:32
Heisann
Kan vel si det samme når det gjelder flesteparten av venneflokken, selv er jeg far til ei nydelig jente på 4 år som jeg er veldig stolt av. Men når det kommer til stykke og de vennene du har er plutslig ikke så gode venner kanskje trudde særlig når man gir alt av seg selv men ikke får noe særlig igjen så er man jo ganske ensom. Du virker som en som har veldig god selvinnsikt da :) og utadvent.
Vil gjerne lytte mer til deg jeg. Har selv hatt en oppvekst som har vært krevende.
Er bare ikke så flink med og sette ord på ting da :)
Men om du vil snakke så send meg gjerne en mld :)
Til forsiden