Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner i Oslo 40-60 år

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner i Oslo 40-60 år

juli 23 2018 - 21:33
Hei :)
Jeg er en dane på 50 år som prøver å finne venninner i Oslo. Venninner fra barn- og ungdomstiden har dessverre glidd vekk for lenge siden. Synes ikke det er enkelt å finne venninner i voksen alder.
Håper å høre fra noen i samme situasjon.
Egenskaper/interesser jeg ville satt pris på hos en venninne:
Ærlig, positiv, snill, rolig, liker å gå turer, glad i dyr, ikke-røyker

Hilsen meg
Avatar

:)

aug 16 2018 - 20:50
...gjerne fra Bærum også.
Avatar

Hei.

aug 19 2018 - 12:15
Dame 56, ønsker gjerne kontakt med deg:) Har sendt deg en venneforespørsel. Mvh. Nina
Avatar

Ensomhet

sep 2 2018 - 07:54
Jeg sitter alene i mitt gamle hus. Nok en helg i ensomhet. Jeg skulle ønske jeg hadde en venn eller venninne som kunne komme innom av og til. Jeg har jobb og ukedagene er greie, men ingen å være sammen med i helgene. Jeg fant dette nettstedet i dag , da jeg googlet ensomhet. Jeg lurer på om det er noen her inne som trenger en venn slik som meg. Jeg er 56 år fra Bærum. Jeg er hyggelig og grei og ønsker å være noe for noen. Det er så rart å tenke på alle ensomme mennesker som ikke finner hverandre...
Avatar

Nokså ensom 51

sep 25 2018 - 23:35
Kjenner meg igjen i andres meldinger. Det er så vanskelig å få venninner når man er voksen. Har familie og god jobb, men nesten ikke venninner. Det kan sikkert sies mye om årsaker, men jeg synes virkelig at jeg har stått på for å få til noe. Alle har liksom noen fra før som er syklubb, venninne gjeng osv. Jeg blir gjerne med og møter voksne venninner her!
Avatar

Hei!

mars 15 2019 - 16:56
Jeg er 49 år, har samboer, barn og deltidsjobb.

Jeg har noen venninner, men skulle ønske jeg hadde et større nettverk.

Ta kontakt hvis du ønsker å bli bedre kjent:)
Avatar

Hei på dere.

mars 26 2019 - 23:59
Hei sann. Ser dette her nå men også at det er skrevet i fjor. Hvordan går det med dere? Jeg bor sammen med mine to skjønne barn som har bursdag i morgen men er altfor mye alene kjenner jeg og det har jeg tenkt å gjøre noe med;) for det skjer vel ikke noe hvis en ikke bestemmer seg for ting el hva???

mvh.

Gudrun
Avatar

Hei

april 19 2019 - 20:28
Ensomhet og manglende nettverk høres kjent ut.

Har en søster jeg har litt kontakt med og en god venninne, men ønsker meg større nettverk slik at jeg ikke nødvendigvis sliter ut de få jeg har.
Til forsiden